ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Καθε μερα που περναει νιωθω χειροτερα!Ζω εναν εφιαλτη! Ειμαι μεσα στο αγχος καθε δευτερολεπτο που περναει! Φοβαμαι συνεχεια για την επομενη κριση πανικου! Δεν αντεχω αλλο! Ποναω πολυ η ψυχη μου νιωθω οτι ειναι τραυματισμενη! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Καθε μερα που περναει νιωθω χειροτερα!Ζω εναν εφιαλτη! Ειμαι μεσα στο αγχος καθε δευτερολεπτο που περναει! Φοβαμαι συνεχεια για την επομενη κριση πανικου! Δεν αντεχω αλλο! Ποναω πολυ η ψυχη μου νιωθω οτι ειναι τραυματισμενη! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ