Χαίρεται κ. Μαρία Φάρου, ονομάζομαι Κλεονίκη και είμαι φοιτήτρια στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Τελευταία δεν νιώθω καλά ψυχολογικά γιατί δεν ξέρω αν αυτό που σπουδ άζω μου αρέσει και μου ταιριάζει. Σπουδάζω αγγλική γλώσσα και φιλολογία αλλά μέχρι το καλοκαίρι σκεφτόμουν να σπουδάσω γραφικές τέχνες στην Κύπρο, στην Κύπρο γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά είπα να φύγω μακριά απο τους δικούς μου, την οικογένεια μου γιατί βαρέθηκα να μου κάνουν έλεγχο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω ενα βάρος μέσα μου , τις νυχτες δεν κοιμάμαι καλά, να πάω πίσω στην Κύπρο και να σπουδάσω αυτό που μου αρέσει ή να μείνω εδώ και να το παλέψω??

CommunityCategory: ΓενικάΧαίρεται κ. Μαρία Φάρου, ονομάζομαι Κλεονίκη και είμαι φοιτήτρια στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Τελευταία δεν νιώθω καλά ψυχολογικά γιατί δεν ξέρω αν αυτό που σπουδ άζω μου αρέσει και μου ταιριάζει. Σπουδάζω αγγλική γλώσσα και φιλολογία αλλά μέχρι το καλοκαίρι σκεφτόμουν να σπουδάσω γραφικές τέχνες στην Κύπρο, στην Κύπρο γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά είπα να φύγω μακριά απο τους δικούς μου, την οικογένεια μου γιατί βαρέθηκα να μου κάνουν έλεγχο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω ενα βάρος μέσα μου , τις νυχτες δεν κοιμάμαι καλά, να πάω πίσω στην Κύπρο και να σπουδάσω αυτό που μου αρέσει ή να μείνω εδώ και να το παλέψω??
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1