Φοβόμουν να πω στο αγόρι μου να χωρίσουμε γιατί είχα καταλάβει ότι δεν είναι και πολύ μέ τά καλά του..Το ξύλο που είχα φάει δε.. δεν περιγράφεται ούτε αυτό ούτε οι βρύσες που άκουσα από το στόμα του με έκανε να νιώθω σκουπίδι . Πήρα το θάρρος όμως και του είπα να μείνουμε χωρια . Το αποτέλεσμα; Στην μέση του δρόμου με είχε βάλει σε μία γωνιά και μου φώναζε μπροστά στον κόσμο που ήθελε να με βοηθήσει..Εγώ μουσκεμα στο κλάμα και με μία πληγή στο στόμα από τα νύχια του..Ευτυχώς για καλή μου τύχη το θέμα έληξε με την βοήθεια κάποιου προσώπου της οικογένειάς μου και έφυγα από εκείνη την περιοχή..Το θέμα τώρα είναι ότι φοβάμαι να γυρίσω να συνεχίσω τις σπουδές μου ξέρει που μένω και είμαι μόνη… Νιώθω μονιμα ένα άγχος ένα φόβο..Οι απειλές του ότι θα με κάνει ρεζίλι παντού μου στοιχειώνουν το μυαλό..Έχασα δύο χρόνια από τη ζωή μου με όλα αυτά που πέρασα μαζί του..

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΦοβόμουν να πω στο αγόρι μου να χωρίσουμε γιατί είχα καταλάβει ότι δεν είναι και πολύ μέ τά καλά του..Το ξύλο που είχα φάει δε.. δεν περιγράφεται ούτε αυτό ούτε οι βρύσες που άκουσα από το στόμα του με έκανε να νιώθω σκουπίδι . Πήρα το θάρρος όμως και του είπα να μείνουμε χωρια . Το αποτέλεσμα; Στην μέση του δρόμου με είχε βάλει σε μία γωνιά και μου φώναζε μπροστά στον κόσμο που ήθελε να με βοηθήσει..Εγώ μουσκεμα στο κλάμα και με μία πληγή στο στόμα από τα νύχια του..Ευτυχώς για καλή μου τύχη το θέμα έληξε με την βοήθεια κάποιου προσώπου της οικογένειάς μου και έφυγα από εκείνη την περιοχή..Το θέμα τώρα είναι ότι φοβάμαι να γυρίσω να συνεχίσω τις σπουδές μου ξέρει που μένω και είμαι μόνη… Νιώθω μονιμα ένα άγχος ένα φόβο..Οι απειλές του ότι θα με κάνει ρεζίλι παντού μου στοιχειώνουν το μυαλό..Έχασα δύο χρόνια από τη ζωή μου με όλα αυτά που πέρασα μαζί του..
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.