Σχεση-στρατος

CommunityCategory: ΣχέσηΣχεση-στρατος
Αγγελικη asked 2 weeks ago

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΡΑΤΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ .ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ .ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ .
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ?

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 weeks ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ