Σπουδάζω στην πατρα πρώτη χρονια στο Πολυτεχνείο μετα απο πιέσεις των δικών μου. Η πορεία μου ειναι αρκετά ικανοποιητική και αυτο ειναι αποδεκτό απο όλους εκτός απο τον πατέρα μου. Οποίος απο τότε που τον θύμαμε για ολα ειχε να πει κατι αρνητικό, Οχι αναγκαστικά μονο σε μένα, αλλα κυρίως σε εμένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι ευχαριστημένος όταν δεν περνάω μαθήματα η όταν τα περνάω γιατι δεν πήρα 10. Στην συνέχεια ακολουθούν φωνές βρισιές απειλές οτι θα μου κοψει τις σπουδές κτλπα. Πλέον εχω χάσει καθε ιδεα. Δεν θελω να τον βλέπω να του μιλάω, να ξερω οτι νοιάζεται για μένα. Πιστεύω οτι θελει μα ζήσει αυτός την ζωή μου αντί για μένα. Η μητέρα μου στο τηλεφωνο με παρακαλάει να τον παρω τηλεφωνο και να του πω αυτα που σκέφτομαι. Αυτο εχει γινει πάνω απο 10 φορες αλλα η πίεση την επόμενη μερα ειναι μεγαλύτερη. Πλέον εχω επιλέξει να μην του μιλάω, αλλα δεν μπορω να ξεφύγω όταν δεν τα παω καλα σε καποιο μαθημα, καθώς εξαρτώμαι οικονομικά απο αυτόν και η απόφαση να με γυρίσει πίσω θα ειναι καταστροφική για το μέλλον μου. Ζητω απεγνωσμένα την βοήθεια σας

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΣπουδάζω στην πατρα πρώτη χρονια στο Πολυτεχνείο μετα απο πιέσεις των δικών μου. Η πορεία μου ειναι αρκετά ικανοποιητική και αυτο ειναι αποδεκτό απο όλους εκτός απο τον πατέρα μου. Οποίος απο τότε που τον θύμαμε για ολα ειχε να πει κατι αρνητικό, Οχι αναγκαστικά μονο σε μένα, αλλα κυρίως σε εμένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι ευχαριστημένος όταν δεν περνάω μαθήματα η όταν τα περνάω γιατι δεν πήρα 10. Στην συνέχεια ακολουθούν φωνές βρισιές απειλές οτι θα μου κοψει τις σπουδές κτλπα. Πλέον εχω χάσει καθε ιδεα. Δεν θελω να τον βλέπω να του μιλάω, να ξερω οτι νοιάζεται για μένα. Πιστεύω οτι θελει μα ζήσει αυτός την ζωή μου αντί για μένα. Η μητέρα μου στο τηλεφωνο με παρακαλάει να τον παρω τηλεφωνο και να του πω αυτα που σκέφτομαι. Αυτο εχει γινει πάνω απο 10 φορες αλλα η πίεση την επόμενη μερα ειναι μεγαλύτερη. Πλέον εχω επιλέξει να μην του μιλάω, αλλα δεν μπορω να ξεφύγω όταν δεν τα παω καλα σε καποιο μαθημα, καθώς εξαρτώμαι οικονομικά απο αυτόν και η απόφαση να με γυρίσει πίσω θα ειναι καταστροφική για το μέλλον μου. Ζητω απεγνωσμένα την βοήθεια σας
Anonymous asked 3 years ago

Σπουδάζω στην πατρα πρώτη χρονια στο Πολυτεχνείο μετα απο πιέσεις των δικών μου. Η πορεία μου ειναι αρκετά ικανοποιητική και αυτο ειναι αποδεκτό απο όλους εκτός απο τον πατέρα μου. Οποίος απο τότε που τον θύμαμε για ολα ειχε να πει κατι αρνητικό, Οχι αναγκαστικά μονο σε μένα, αλλα κυρίως σε εμένα. 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι ευχαριστημένος όταν δεν περνάω μαθήματα η όταν τα περνάω γιατι δεν πήρα 10. Στην συνέχεια ακολουθούν φωνές βρισιές απειλές οτι θα μου κοψει τις σπουδές κτλπα. Πλέον εχω χάσει καθε ιδεα. Δεν θελω να τον βλέπω να του μιλάω, να ξερω οτι νοιάζεται για μένα. Πιστεύω οτι θελει μα ζήσει αυτός την ζωή μου αντί για μένα. Η μητέρα μου στο τηλεφωνο με παρακαλάει να τον παρω τηλεφωνο και να του πω αυτα που σκέφτομαι. Αυτο εχει γινει πάνω απο 10 φορες αλλα η πίεση την επόμενη μερα ειναι μεγαλύτερη. Πλέον εχω επιλέξει να μην του μιλάω, αλλα δεν μπορω να ξεφύγω όταν δεν τα παω καλα σε καποιο μαθημα, καθώς εξαρτώμαι οικονομικά απο αυτόν και η απόφαση να με γυρίσει πίσω θα ειναι καταστροφική για το μέλλον μου. 
Ζητω απεγνωσμένα την βοήθεια σας 

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ