Πώς να κάνω την φίλη μου να με συμπαθήσει

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΠώς να κάνω την φίλη μου να με συμπαθήσει
Anonymous asked 2 years ago

Γεια σας, είμαι 14 χρονών αγόρι και έχω μία φίλη που είναι στην ηλικία μου.. με την φίλη μου μοιραζόμαστε τα πάντα (έτσι υποθέτω) , αλλά καμιά φορά που φέρεται περίεργα, σαν να μου κρύβει κάτι σχετικά με την “σχέση” φιλίας μας.. (θέλω να τονίσω πώς είμαστε μόνο φίλοι)… 
Προχθές μιλούσαμε κανονικά.. είχε πάει στο χωριό της και μου έλεγε πώς είναι εκεί και πώς περνάει την ώρα της.. χθες όμως της μιλούσα κανονικά στο fb αλλά αυτή ενώ έβλεπε τα μηνύματα δεν έμπαινε καν στον κόπο να απαντήσει, χωρίς βέβαια να έχει ειπωθεί κάτι μεταξύ μας..  είπα στον αδερφό μου να της στείλει μήνυμα κ να την ρωτήσει γιατί δεν μου απαντάει.. κι έτσι, αυτή του είπε ότι την “πρίζω”.. (να σημειωθεί πως μερικέε φορές ίσως γίνομαι λιγάκι ενοχλητικός, αλλά το κάνω επειδή νοιάζομαι). Εκείνη την στιγμή λοιπόν στεναχωρήθηκα και το πήρα πολύ βαριά.. δεν θέλω να χαλάσει κάτι αναμεταξύ μας γιατί είναι η μοναδική φίλη που τουλάχιστον με καταλαβαίνει και ανταλλάζουμε τα προβλήματά μας.. 
Καμιά φορά όμως με κάνει να βγάζω σενάρια ότι δεν με έχει για πραγματικό φίλο αλλά για ένα παιδί που απλά εκμεταλλεύεται για να περνάει τον χρόνο της.. ελπίζω όμως να μην υφίσταται κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά δεν θα το αντέξω.. 
Σήμερα γύρισε από το χωριό της όμως κ πήγα να την δω.. ουσιαστικά το μόνο που είπε ήταν ένα “γεια’ και αργότερα μπήκε σπίτι της.. θέλω πραγματικά να μάθω τί ακριβώς συμβαίνει και αν την έχω πληγώσει και στεναχωρήσει κάπου να το διορθώσω..