Πώς να εμπιστευτώ τον σύντροφό μου?

CommunityCategory: ΣχέσηΠώς να εμπιστευτώ τον σύντροφό μου?
Anonymous asked 3 years ago

Πώς να εμπιστευτώ τον σύντροφό μου? Είμαστε σε μια σχέση περίπου εδώ και 1 χρόνο που ξεκίνησε απο απόσταση… αλλά πλέον μένουμε μαζί και είμαστε αρραβωνιασμένοι. Αλλά νιώθω πολλές φορές σαν κάτι να μου κρύβει. Έχω θέμα με τη ζήλεια και αυτό τον εκνευρίζει πάρα πολύ! Προσπαθώ πολύ να ελέγχω τον εαυτό μου και όντως βελτιώνομαι, αλλά τώρα πια γυρνάει και μου λέει ότι δεν μπορεί άλλο, ό,τι είχε μέσα του για εμένα έχει πεθάνει, νιώθει σαν να είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι και νιώθει ότι θέλει να χωρίσουμε.
Γενικά, δεν είναι πολύ εκφραστικός και δεν ένιωθα έντονο ρομαντισμό απο πλευράς του, δεν νιώθω δηλαδή δικιά του και αυτό ξυπνούσε τη ζήλεια μου, ειδικά βλέποντάς τον προς όλους πολύ πολύ φιλικό!
Τί να κάνω? Δεν νομίζω πως τον έπρηζα με τη ζήλεια μου, απλά όπως λέει δεν του αρέσει να νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί…
Υ.Γ. (Είμαι 20 και αυτός 30)
 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ