Πως ξέρω αν έχω κατάθλιψη; Νιώθω συνέχεια χάλια, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και πριν ένα μήνα χαρακώθηκα. Είμαι επίσης αντικοινωνική και δεν μπορώ να είμαι γύρω από ανθρώπους. Είμαι bisexual και φοβάμαι να το πω σε οποιονδήποτε γιατί φοβάμαι πως θα με απορρίψουν. Δεν έχω φίλους και κάθε φορά που γυυρνάω σπίτι από το σχολειό κλείνομαι στο δωμάτιο μου και κλαίω. Τις περισσότερες μέρες δεν τρώω παραπάνω από 300 θερμίδες γιατί φοβάμαι πως θα πάρω κιλά.

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΠως ξέρω αν έχω κατάθλιψη; Νιώθω συνέχεια χάλια, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και πριν ένα μήνα χαρακώθηκα. Είμαι επίσης αντικοινωνική και δεν μπορώ να είμαι γύρω από ανθρώπους. Είμαι bisexual και φοβάμαι να το πω σε οποιονδήποτε γιατί φοβάμαι πως θα με απορρίψουν. Δεν έχω φίλους και κάθε φορά που γυυρνάω σπίτι από το σχολειό κλείνομαι στο δωμάτιο μου και κλαίω. Τις περισσότερες μέρες δεν τρώω παραπάνω από 300 θερμίδες γιατί φοβάμαι πως θα πάρω κιλά.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1