Πως να χειριστώ δίδυμα κοριτσάκια 12 ετών που αρνούνται να παραμείνουν στην κατασκήνωση?

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΠως να χειριστώ δίδυμα κοριτσάκια 12 ετών που αρνούνται να παραμείνουν στην κατασκήνωση?
Anonymous asked 3 years ago

Σήμερα Τρίτη είναι η 3η τους μέρα ουσιαστικά. Βρίσκονται στην κατασκήνωση με την κολλητή τους φίλη και 2 κορίτσια ακόμα, Τις φίλες της κολλητής τους. Πέρσι τις έστειλα χωρίς γνωστούς τους μέσα στην κατασκήνωση και σε διαφορετική από αυτήν που βρίσκονται σήμερα, αλλά τις πήρα στις 3 μέρες. Μαθαίνω απο την φίλη τους ότι περνάνε καλά, παίζουνε αλλά μετρούν και τις ώρες για να τις πάρω. Θέλω να ανεξαρτητοποιηθούν. Είναι αρκετά κοινωνικές αλλά προσκολλημένες επάνω μου ή στη γιαγιά τους και δε θέλουν να βρίσκονται μακριά μας. Σε κλάματα τους έχασα τον έλεγχο απο το τηλέφωνο που μιλούσαμε και τους φώναξα λέγοντας ότι θα δούμε την επόμενη μέρα πως θα τα πάνε και θα ξανασυζητήσουμε για το αν θα πάω να τις πάρω. Με κατηγόρησαν ότι δεν τηρώ όσα υποσχομαι και τώρα δεν ξέρω αν κάνω σωστά ή όχι. Φοβάμαι μη χαθεί η εμπιστοσύνη που μου έχουν. Ευχαριστω

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ