Νομίζω πως η ψυχική μου υγεια αρχιζει και κλονιζεται.Εξαιτιας της δουλειαςου κοιμαμαι λιγο,ειμαι ευαιρεθιστη,νευριαζω με το παραμικρο μη μπορωντας ομως να αντιδρασω κρατωντας ολο αυτο το χαος μεσα μου τρεμωντας μηπως καποια στιγμη σκασω και βγει ολος αυρος ο καταπιεσμενος θυμος προς τα εξω.με του γονείς μου εχω περιεργη σχεση και τα ερεθισματα που πηρα στην παιδικη μου ηλικια δεν ηταν και τα καλυτερα.νιωθω στο στηθος μου ενα βαρος σα να εζει κάτσει κατι ςκει και δεν μπορώ να ανασανω.θελω να παραιτηθω αλλα δεν μπορω για βιοποριστικους λογους.αλλα απο την αλλη η δουλεια αυτη με τρωει λιγο λιγο.θελω να φωναξω μεχρι να ματωσει ο λαιμος μου και την ιδια ατιγμη θςλω να σωπασω και να κλειστω σε ενα δωμαριο μονη μου.τι εχω? γιατι τα νιώθω ολα αυτα.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΝομίζω πως η ψυχική μου υγεια αρχιζει και κλονιζεται.Εξαιτιας της δουλειαςου κοιμαμαι λιγο,ειμαι ευαιρεθιστη,νευριαζω με το παραμικρο μη μπορωντας ομως να αντιδρασω κρατωντας ολο αυτο το χαος μεσα μου τρεμωντας μηπως καποια στιγμη σκασω και βγει ολος αυρος ο καταπιεσμενος θυμος προς τα εξω.με του γονείς μου εχω περιεργη σχεση και τα ερεθισματα που πηρα στην παιδικη μου ηλικια δεν ηταν και τα καλυτερα.νιωθω στο στηθος μου ενα βαρος σα να εζει κάτσει κατι ςκει και δεν μπορώ να ανασανω.θελω να παραιτηθω αλλα δεν μπορω για βιοποριστικους λογους.αλλα απο την αλλη η δουλεια αυτη με τρωει λιγο λιγο.θελω να φωναξω μεχρι να ματωσει ο λαιμος μου και την ιδια ατιγμη θςλω να σωπασω και να κλειστω σε ενα δωμαριο μονη μου.τι εχω? γιατι τα νιώθω ολα αυτα.
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ