Με λενε Γ. Ειμαι 19 κ εχω εναν αδελφο 10 χρονων.Οι γονεις ειναι παντρεμενοι 10 χρονια(ειμαι απο αλλο γαμο)ο πατερας μου βρηκε αλλη η μητερα μ το χει παρει πολυ κατακαρδα και επαθε ζημια ψυχολογικα.Παθενει κρισεις πανικου εχει καταθλιψη και εχει κανει αποπειρες αυτοκτονιας.Μενουμε ολοι σε ενα σπιτι ο πατερας μ βρηκε ενα αλλο αλλα δν μετακομιζει ακομα..αυτο βασανιζει τν μανα μ..θελει να τν διωξει μα εκεινος ουτε μιλαει ουτε τιποτα…Η μητερα μου χρειαζεται βοηθεια…εχει τυχει να μπω στο σπιτι και να τν δω τριπιμενη να εχει κανει αποπειρα αυτοκτονιας με ενεση αερα στν φλεβα ευτυχως δεν την πετυχε..τι μπορω να κανω που να απευθυνθω?

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΜε λενε Γ. Ειμαι 19 κ εχω εναν αδελφο 10 χρονων.Οι γονεις ειναι παντρεμενοι 10 χρονια(ειμαι απο αλλο γαμο)ο πατερας μου βρηκε αλλη η μητερα μ το χει παρει πολυ κατακαρδα και επαθε ζημια ψυχολογικα.Παθενει κρισεις πανικου εχει καταθλιψη και εχει κανει αποπειρες αυτοκτονιας.Μενουμε ολοι σε ενα σπιτι ο πατερας μ βρηκε ενα αλλο αλλα δν μετακομιζει ακομα..αυτο βασανιζει τν μανα μ..θελει να τν διωξει μα εκεινος ουτε μιλαει ουτε τιποτα…Η μητερα μου χρειαζεται βοηθεια…εχει τυχει να μπω στο σπιτι και να τν δω τριπιμενη να εχει κανει αποπειρα αυτοκτονιας με ενεση αερα στν φλεβα ευτυχως δεν την πετυχε..τι μπορω να κανω που να απευθυνθω?
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.