Με λένε Σοφια και ειμαι 33 χρόνων. Πριν 3 χρονια η κόρη μου περασε καρκίνο και ηταν μια πολυ δύσκολη περίοδος της ζωης μου. Εκεινο τον καιρο δημιουργήθηκε μεγάλη απόσταση σε εμενα και τον σύζυγο μου. Ειχα ανάγκη απο μια στήριξη. Και τοτε γνωρισα εναν άντρα. Τον οποιο τον ερωτεύτηκα παρα πολυ. Ο συγκεκριμένος άντρας νομιζω οτι πάσχει απο κάποια μορφή μανίας. Νομιζει οτι εχω παράλληλα πολλες σχέσεις σεξουαλικές και αυτο εχει γίνει βραχνάς δυο χρονια . Με βρίζει με παρακαλεί κλαίει εχει τάσεις αυτοκτονίας με απειλεί πως θα ερθει να τα πει στον άντρα μου και ολα αυτα με πνίγουν κ θελω την ηρεμία μου .δεν αντέχω αλλο . Θελω να τον βοηθήσω να γίνει καλα αλλα αυτος δε δέχεται πτι εχει θεμα. Πως μπορω να διαχειριστώ αυτόν την κατασταση ? θα τρελαθώ !

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΜε λένε Σοφια και ειμαι 33 χρόνων. Πριν 3 χρονια η κόρη μου περασε καρκίνο και ηταν μια πολυ δύσκολη περίοδος της ζωης μου. Εκεινο τον καιρο δημιουργήθηκε μεγάλη απόσταση σε εμενα και τον σύζυγο μου. Ειχα ανάγκη απο μια στήριξη. Και τοτε γνωρισα εναν άντρα. Τον οποιο τον ερωτεύτηκα παρα πολυ. Ο συγκεκριμένος άντρας νομιζω οτι πάσχει απο κάποια μορφή μανίας. Νομιζει οτι εχω παράλληλα πολλες σχέσεις σεξουαλικές και αυτο εχει γίνει βραχνάς δυο χρονια . Με βρίζει με παρακαλεί κλαίει εχει τάσεις αυτοκτονίας με απειλεί πως θα ερθει να τα πει στον άντρα μου και ολα αυτα με πνίγουν κ θελω την ηρεμία μου .δεν αντέχω αλλο . Θελω να τον βοηθήσω να γίνει καλα αλλα αυτος δε δέχεται πτι εχει θεμα. Πως μπορω να διαχειριστώ αυτόν την κατασταση ? θα τρελαθώ !
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ