λοιπον ειμαι 17 χρονων και ειχα μια σχεση 10 μηνες ….απο την αρχη μου ειχε πει οτι ειμαι μικρη και οτι δεν εχουμε μελλον και θα χωρισουμε …ειχαμε 11 χρονια διαφορα ….στην αρχη περναγαμε τελεια με βοηθουσε οικονομικα ηταν διπλα μου σε οτι προβλημα και αν ειχα ειτε οικογενιακο ειτε προβλημα υγειας γενικα επειδη εχω χασει και τον πατερα μου απο αυτο τον ανθρωπο πηρα στοργη ενιωσα επιτελους οτι εχω καποιον διπλα μου να με αγαπαει να.με.προσεχει…ολο αυτο το καιρο που ειμασταν μαζι καθε μερα που περνουσε ενιωθα οτι ερωτευομουν και τον αγαπουσα το ιδιο και αυτος δενομασταν συναισθηματικα παρα πολυ …. και επειδη η μητερα του δεν με.ηθελε λαι η αδερφη του λογω ζηλειας γιατι εβλεπαν οτι τον αγαπουσσ και τον ηθελα τοχν επηρεαζαν παρα πολυ μεχρι που καποια στιγμη μετα απο 10 μηνες μου ειπε ν χωρισουμε επειδη ειμαι μικρη θα φυγω για σπουδες …μου ελεγε οτι μαγαπαει αλλα δεν εχουμε μελλον και πολλα αλλα ειμαι συναισθηματικα χαλια δεν κοιμαμαι τα βραδυα κλαιω το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει ειτε ειμαι στο σχολειο ειτε στην προπονηση παντου εχω δεθει τι να κανω για να το ξεπερασω ?

CommunityCategory: Σχέσηλοιπον ειμαι 17 χρονων και ειχα μια σχεση 10 μηνες ….απο την αρχη μου ειχε πει οτι ειμαι μικρη και οτι δεν εχουμε μελλον και θα χωρισουμε …ειχαμε 11 χρονια διαφορα ….στην αρχη περναγαμε τελεια με βοηθουσε οικονομικα ηταν διπλα μου σε οτι προβλημα και αν ειχα ειτε οικογενιακο ειτε προβλημα υγειας γενικα επειδη εχω χασει και τον πατερα μου απο αυτο τον ανθρωπο πηρα στοργη ενιωσα επιτελους οτι εχω καποιον διπλα μου να με αγαπαει να.με.προσεχει…ολο αυτο το καιρο που ειμασταν μαζι καθε μερα που περνουσε ενιωθα οτι ερωτευομουν και τον αγαπουσα το ιδιο και αυτος δενομασταν συναισθηματικα παρα πολυ …. και επειδη η μητερα του δεν με.ηθελε λαι η αδερφη του λογω ζηλειας γιατι εβλεπαν οτι τον αγαπουσσ και τον ηθελα τοχν επηρεαζαν παρα πολυ μεχρι που καποια στιγμη μετα απο 10 μηνες μου ειπε ν χωρισουμε επειδη ειμαι μικρη θα φυγω για σπουδες …μου ελεγε οτι μαγαπαει αλλα δεν εχουμε μελλον και πολλα αλλα ειμαι συναισθηματικα χαλια δεν κοιμαμαι τα βραδυα κλαιω το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει ειτε ειμαι στο σχολειο ειτε στην προπονηση παντου εχω δεθει τι να κανω για να το ξεπερασω ?
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ