Καλησπερα σας, ονομαζομαι Σέρτζιο τερκουτσι και ειμαι 18 χρονων.Θα μπω αμεσως στο θεμα.Φοβαμαι παρα πολυ το μελλον. ολη την ωρα αυτο σκεφτομαι και ειμαι συνεχεια αγχωμενος.Το κυριοτερο ειναι οτι εχω τεραστιο ταλεντο στο ποδοσφαιρο και δεν εχω καμια στιρηξη για να το δειξω.Ειναι η ζωη μου. δεν ειμαι ευτιχισμενος χωρις αυτο.Νιωθω οτι ειμαι γεννημενος γι αυτο, ειμαι ο εαυτος μου.Ειμαι μεταναστης και εχω προβλημα με τα χαρτια και ετσι δεν μπορω να κανω μεταγραφη σε αλλη ομαδα.Αυτο π με φοβιζει ειναι οτι εχω την ευκαιρια να κανω το ονειρο μ πραγματηκοτητα και καλητερη ζωη,αλλα δεν εχω το μεσο.Πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας.

CommunityCategory: ΓενικάΚαλησπερα σας, ονομαζομαι Σέρτζιο τερκουτσι και ειμαι 18 χρονων.Θα μπω αμεσως στο θεμα.Φοβαμαι παρα πολυ το μελλον. ολη την ωρα αυτο σκεφτομαι και ειμαι συνεχεια αγχωμενος.Το κυριοτερο ειναι οτι εχω τεραστιο ταλεντο στο ποδοσφαιρο και δεν εχω καμια στιρηξη για να το δειξω.Ειναι η ζωη μου. δεν ειμαι ευτιχισμενος χωρις αυτο.Νιωθω οτι ειμαι γεννημενος γι αυτο, ειμαι ο εαυτος μου.Ειμαι μεταναστης και εχω προβλημα με τα χαρτια και ετσι δεν μπορω να κανω μεταγραφη σε αλλη ομαδα.Αυτο π με φοβιζει ειναι οτι εχω την ευκαιρια να κανω το ονειρο μ πραγματηκοτητα και καλητερη ζωη,αλλα δεν εχω το μεσο.Πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ