Καλησπερα σας. Ειμαι 23 ετων καο σηζω με ενα ν αντρα ο οποίος ειχαμε σχεση απο αποσταση για 3 χρονια πια επιτελους ζουμε μαζι. Και ολα μια χαρα μεταξυ μας απλα εχουμε θεμα με τις οικογένειες μας. Ο ιδιος ειναι απο αλλη πολη καο μένουμε από εδω που είμαι εγω.το προβλημα μας ειναι οτι τσακωνόμαστε για το που θα κάνουμε γιορτές γιατί οπως σας ειπα μενουν μακρια οι γονεις του και θελει να πηγαινουμε όμως λαονοι δικοί μου γονεις με θελουν εδω και τσακώνομαι με ολους γιατι προσπαθω να υποστηρίξω ολες τις αποψεις. Οι γονεις του τοσο καιρο που μένουμε εδω δεν έχουν έρθει και προφανως ουτε θελουν. Παρόλο που γενικα τον έχουν γραμμένο εκείνος θελει να πηγαινει και λογικο. Μπορείται να κου πειτε τι μπορω να κανω για να φερω τις ισορροπίες και να μην τσακώνομαι με κανεναν. Γιατι κ ο ιδιος μου πετάει οτι περυσι κάναμε στο σπιτι σου τωρα θα παμε στο δικο μου. Τι να κανω βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολυ.

CommunityCategory: ΣχέσηΚαλησπερα σας. Ειμαι 23 ετων καο σηζω με ενα ν αντρα ο οποίος ειχαμε σχεση απο αποσταση για 3 χρονια πια επιτελους ζουμε μαζι. Και ολα μια χαρα μεταξυ μας απλα εχουμε θεμα με τις οικογένειες μας. Ο ιδιος ειναι απο αλλη πολη καο μένουμε από εδω που είμαι εγω.το προβλημα μας ειναι οτι τσακωνόμαστε για το που θα κάνουμε γιορτές γιατί οπως σας ειπα μενουν μακρια οι γονεις του και θελει να πηγαινουμε όμως λαονοι δικοί μου γονεις με θελουν εδω και τσακώνομαι με ολους γιατι προσπαθω να υποστηρίξω ολες τις αποψεις. Οι γονεις του τοσο καιρο που μένουμε εδω δεν έχουν έρθει και προφανως ουτε θελουν. Παρόλο που γενικα τον έχουν γραμμένο εκείνος θελει να πηγαινει και λογικο. Μπορείται να κου πειτε τι μπορω να κανω για να φερω τις ισορροπίες και να μην τσακώνομαι με κανεναν. Γιατι κ ο ιδιος μου πετάει οτι περυσι κάναμε στο σπιτι σου τωρα θα παμε στο δικο μου. Τι να κανω βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολυ.
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ