καλησπερα σας. εδω και ενα χρονο εχω σχεση με τον δευτερο ξαδερφο μου..ταιριαζουμε παρα πολυ και περναμε πολυ ωραια.. ειμαι ευτυχισμενη μαζι του και δεν μπορουμε να χωρισουμε. προσφατα το εμαθαν οι γονεις μασ και απο τοτε απαιτησαν να σταματησουμε να βλεπομαστε και οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται.. γιατι θα βαλουμε δυο οικογενειες να τσακωθουν. ειμαι χαλια και νιωθω οτι δεν μπορω να το διαχειριστω. τι να κανω πως να τους αντιμετωπισω? πως να τους κανω να καταλαβουν οτι δεν ειναι τοσο κακο και να μας αφησουν στην ησυχια μας?

CommunityCategory: Οικογενειακά Θέματακαλησπερα σας. εδω και ενα χρονο εχω σχεση με τον δευτερο ξαδερφο μου..ταιριαζουμε παρα πολυ και περναμε πολυ ωραια.. ειμαι ευτυχισμενη μαζι του και δεν μπορουμε να χωρισουμε. προσφατα το εμαθαν οι γονεις μασ και απο τοτε απαιτησαν να σταματησουμε να βλεπομαστε και οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται.. γιατι θα βαλουμε δυο οικογενειες να τσακωθουν. ειμαι χαλια και νιωθω οτι δεν μπορω να το διαχειριστω. τι να κανω πως να τους αντιμετωπισω? πως να τους κανω να καταλαβουν οτι δεν ειναι τοσο κακο και να μας αφησουν στην ησυχια μας?
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.