Καλησπερα σας….αν και η ωρα ειναι περασμενη εγω εχω παρεα τις σκεψεις μου!!!Δεν ξερω απο τι να ξεκινησω αλλα θα σας πω οτι ειμαι μαμα δυο αγοριων ,το ενα 7 χρονων και το αλλο 1…Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια που ηταν ο μεγαλος μονος του καθοταν μελαγχολικος σε μια γωνια,ουτε καν μιλαγε!!!τωρα που εχει αδερφο αλλαξε συμπεριφορα και εχειγινει βιαιη,μιλαει αποτομα,δειχνει ζηλια!!!πως μπορουμε να το χειριστουμε σαν γονεις;αρχισε και δεν μας ακουει πια σε οτι κι αν του λεμε….πως μπορει να ερθει και παλι κοντα μας;περιμενω απαντηση σας για να βοηθηθουμε!!!!

CommunityCategory: ΓενικάΚαλησπερα σας….αν και η ωρα ειναι περασμενη εγω εχω παρεα τις σκεψεις μου!!!Δεν ξερω απο τι να ξεκινησω αλλα θα σας πω οτι ειμαι μαμα δυο αγοριων ,το ενα 7 χρονων και το αλλο 1…Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια που ηταν ο μεγαλος μονος του καθοταν μελαγχολικος σε μια γωνια,ουτε καν μιλαγε!!!τωρα που εχει αδερφο αλλαξε συμπεριφορα και εχειγινει βιαιη,μιλαει αποτομα,δειχνει ζηλια!!!πως μπορουμε να το χειριστουμε σαν γονεις;αρχισε και δεν μας ακουει πια σε οτι κι αν του λεμε….πως μπορει να ερθει και παλι κοντα μας;περιμενω απαντηση σας για να βοηθηθουμε!!!!
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ