καλησπερα κυρια Φαρου . Ειμαι 15 ετων κι εχω ενα οικογενιακο προβλημα δηλαδη με την μητερα μου. Πριν απο 7 χρονια οι γονεις μου χωρισαν φιλικα (δεν εχω κανενα θεμα εαν χωρισαν) και ξαφνικα η μητερα μου περνει μια αποφαση να ερθει στην κοζανη και να σπουδασει ενω εγω δεν ηθελα να ερθω στην κοζανη και μου λεει μου για 4 χρονια θα ειμαστε και τωρα εχουν περασει τα 4 χρονια και μου λεει οτι πρεπει να μεινουμε εδω μεχρι να τελιωσω το λυκειο αλλα εκεινη δεν το καταλαβενει και με καταπιεζει πολυ πριν απο 2 χρονια περασα καταθλιψη και ημουν κληδωμενος στο σπιτι μο σχολειο – σπιτι τιποτα αλλο και τωρα η μητερα μου θελει να στειλει με το ζορι στην αμερικανικη γεωργικη σχολη θεσσαλονικης ενω της εχω πει το ζορι οτι δεν θα μπορω να προσαρμοστω παλι σε αλλη πολη και οτι θελω να παω να μεινω με τον πατερα μου αλλα εκεινη δεν με αφηνει ουτε το καλοκαιρι μου λεει οτι θα κοιμαμαι στο σπιτι με τον πατερα μου ….. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CommunityCategory: Οικογενειακά Θέματακαλησπερα κυρια Φαρου . Ειμαι 15 ετων κι εχω ενα οικογενιακο προβλημα δηλαδη με την μητερα μου. Πριν απο 7 χρονια οι γονεις μου χωρισαν φιλικα (δεν εχω κανενα θεμα εαν χωρισαν) και ξαφνικα η μητερα μου περνει μια αποφαση να ερθει στην κοζανη και να σπουδασει ενω εγω δεν ηθελα να ερθω στην κοζανη και μου λεει μου για 4 χρονια θα ειμαστε και τωρα εχουν περασει τα 4 χρονια και μου λεει οτι πρεπει να μεινουμε εδω μεχρι να τελιωσω το λυκειο αλλα εκεινη δεν το καταλαβενει και με καταπιεζει πολυ πριν απο 2 χρονια περασα καταθλιψη και ημουν κληδωμενος στο σπιτι μο σχολειο – σπιτι τιποτα αλλο και τωρα η μητερα μου θελει να στειλει με το ζορι στην αμερικανικη γεωργικη σχολη θεσσαλονικης ενω της εχω πει το ζορι οτι δεν θα μπορω να προσαρμοστω παλι σε αλλη πολη και οτι θελω να παω να μεινω με τον πατερα μου αλλα εκεινη δεν με αφηνει ουτε το καλοκαιρι μου λεει οτι θα κοιμαμαι στο σπιτι με τον πατερα μου ….. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ