Καλησπερα έχω χωρίσει με την πρώην και δεν μπορώ να την ξεπεράσω και δεν μπορώ να ξανακάνω σχέση γιατί φοβάμαι την δέσμευση και δεν είναι ότι είμαι από τους " άλλους " γιατί βλέπω κανονικές ερωτικού περιεχομένου και όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα στον δρόμο θέλω να της μιλήσω αλλά κομπλαρω..τι έχω δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω… αλλα ήμουν πάντα ντροπαλός αλλά μετά που χωρισα με την πρωην μου δεν μπορώ να βρω μια κοπέλα της προκοπής…. έχω τασεις αυτοκτονίας και πάντα σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μέλλον ούτε στα επαγγελματικα μου ούτε και με τις γυναίκες και συνέχεια σκέφτομαι την αυτοκτονία….σας ευχαριστώ..

CommunityΚαλησπερα έχω χωρίσει με την πρώην και δεν μπορώ να την ξεπεράσω και δεν μπορώ να ξανακάνω σχέση γιατί φοβάμαι την δέσμευση και δεν είναι ότι είμαι από τους " άλλους " γιατί βλέπω κανονικές ερωτικού περιεχομένου και όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα στον δρόμο θέλω να της μιλήσω αλλά κομπλαρω..τι έχω δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω… αλλα ήμουν πάντα ντροπαλός αλλά μετά που χωρισα με την πρωην μου δεν μπορώ να βρω μια κοπέλα της προκοπής…. έχω τασεις αυτοκτονίας και πάντα σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μέλλον ούτε στα επαγγελματικα μου ούτε και με τις γυναίκες και συνέχεια σκέφτομαι την αυτοκτονία….σας ευχαριστώ..
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.