Καλησπέρα σας ονομάζομαι Ελένη είμαι 26 χρονών και ζω στη Κω. Πριν μια εβδομάδα βιώσαμε έναν πολύ δυνατός σεισμό. Ήταν την ώρα του ύπνου κόπηκε το ρεύμα έπεφταν αντικείμενα και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα . Είχαμε υλικές απώλειες. Το πρόβλημα μου είναι μετά το σεισμό . Φοβαμαι να μπω στο σπίτι μου . Όλα θυμίζουν εκείνη τη νύχτα. Φοβάμαι πως θα ξαναγίνει σεισμός και πως θα καταρρεύσει το κτήριο. Με το που μπαίνω στο σπίτι ακούω επίμονα ένα βουητό και με πιάνει πανικός. Δε μπορώ να πάω σπίτι μου και όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω?

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΚαλησπέρα σας ονομάζομαι Ελένη είμαι 26 χρονών και ζω στη Κω. Πριν μια εβδομάδα βιώσαμε έναν πολύ δυνατός σεισμό. Ήταν την ώρα του ύπνου κόπηκε το ρεύμα έπεφταν αντικείμενα και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα . Είχαμε υλικές απώλειες. Το πρόβλημα μου είναι μετά το σεισμό . Φοβαμαι να μπω στο σπίτι μου . Όλα θυμίζουν εκείνη τη νύχτα. Φοβάμαι πως θα ξαναγίνει σεισμός και πως θα καταρρεύσει το κτήριο. Με το που μπαίνω στο σπίτι ακούω επίμονα ένα βουητό και με πιάνει πανικός. Δε μπορώ να πάω σπίτι μου και όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω?
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ