Καλησπέρα σας με λένε Σοφία και είμαι είκοσι ενός ετών.  Είμαι με ένα αγόρι εδώ και ενάμιση χρόνο και τον λένε Μάνο.  Εγώ εργάζομαι εδώ και κάποιες μέρες σε μία καφετέρια ως σερβιτόρα και πιο πριν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Το θέμα είναι οτι επειδή το αγόρι μου δεν δουλεύει και γενικά έχει πολύ περίεργο ωράριο στον ύπνο έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε μόνο το βράδυ για λίγο και επιπλέον βρισκόμαστε μόνο το Σαββατοκύριακο. Αυτό έχει αλλάξει εδώ και κάποιο καιρό αν και πιο πριν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας. Για να γίνω πιο σαφής στο σεξουαλικό τομέα υστερούμε πάρα πολύ ενώ στην αρχή αυτό δεν συνέβαινε. Στην αρχή ειμασταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι και στο σεξουαλικό τομέα ειμασταν πολύ ενεργοι. Οι τσακωμοί βέβαια στη σχέση μας υπήρχαν από πολύ παλιά όμως πλέον αν και δεν τσακωνόμαστε πολύ αυτό πιστεύω έχει επηρεάσει και τη σεξουαλικότητα. Το θέμα είναι ότι σήμερα ενώ δεν είχαμε μιλήσει όλη την ημέρα μιλήσαμε για 2 λεπτά και μου είπε ότι θα βρεθεί με τον φίλο του και θα μιλήσουμε το βράδυ. Μου κάνει περιέργεια γιατί όταν βρίσκεται με τον φίλο του και γενικά με τη παρέα του σηκώνει τα τηλέφωνα. Τώρα έκανα 2 κλήσεις για να το σηκώσει και να μου πει ότι θα τα πούμε το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως υποψιάζομαι μήπως έχει κάποια άλλη κοπέλα και μάλιστα κάνουμε συνεχώς για να πω την αλήθεια λόγο περί αυτού και μου ορκίζεται ότι δεν συμβαίνει κάτι με καμία και μάλιστα μου έχει δείξει ότι δεν είναι τέτοιο παιδί και ο ίδιος κατακεραυνώνει τους ανθρώπους που το κάνουν. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω πώς να φερθώ γιατί όσο καλά και να προσπαθώ να είμαι Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κατάσταση γιατί και εγώ κουράζομαι και φθείρομαι μέσα από αυτό αλλά στεναχωριέμαι κιόλας που βλέπω το αγόρι μου απρόθυμο να κάνει κάτι. Θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με αυτό τον τομέα γιατί εγώ έχω κάνει όλες μου τις προσπάθειες και δεν θέλω να τον χωρίσω γιατί τον αγαπάω πραγματικά αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί του και όσες κουβέντες έχουμε κάνει δεν έχουν αποδώσει. 

CommunityCategory: ΣχέσηΚαλησπέρα σας με λένε Σοφία και είμαι είκοσι ενός ετών.  Είμαι με ένα αγόρι εδώ και ενάμιση χρόνο και τον λένε Μάνο.  Εγώ εργάζομαι εδώ και κάποιες μέρες σε μία καφετέρια ως σερβιτόρα και πιο πριν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Το θέμα είναι οτι επειδή το αγόρι μου δεν δουλεύει και γενικά έχει πολύ περίεργο ωράριο στον ύπνο έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε μόνο το βράδυ για λίγο και επιπλέον βρισκόμαστε μόνο το Σαββατοκύριακο. Αυτό έχει αλλάξει εδώ και κάποιο καιρό αν και πιο πριν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας. Για να γίνω πιο σαφής στο σεξουαλικό τομέα υστερούμε πάρα πολύ ενώ στην αρχή αυτό δεν συνέβαινε. Στην αρχή ειμασταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι και στο σεξουαλικό τομέα ειμασταν πολύ ενεργοι. Οι τσακωμοί βέβαια στη σχέση μας υπήρχαν από πολύ παλιά όμως πλέον αν και δεν τσακωνόμαστε πολύ αυτό πιστεύω έχει επηρεάσει και τη σεξουαλικότητα. Το θέμα είναι ότι σήμερα ενώ δεν είχαμε μιλήσει όλη την ημέρα μιλήσαμε για 2 λεπτά και μου είπε ότι θα βρεθεί με τον φίλο του και θα μιλήσουμε το βράδυ. Μου κάνει περιέργεια γιατί όταν βρίσκεται με τον φίλο του και γενικά με τη παρέα του σηκώνει τα τηλέφωνα. Τώρα έκανα 2 κλήσεις για να το σηκώσει και να μου πει ότι θα τα πούμε το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως υποψιάζομαι μήπως έχει κάποια άλλη κοπέλα και μάλιστα κάνουμε συνεχώς για να πω την αλήθεια λόγο περί αυτού και μου ορκίζεται ότι δεν συμβαίνει κάτι με καμία και μάλιστα μου έχει δείξει ότι δεν είναι τέτοιο παιδί και ο ίδιος κατακεραυνώνει τους ανθρώπους που το κάνουν. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω πώς να φερθώ γιατί όσο καλά και να προσπαθώ να είμαι Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κατάσταση γιατί και εγώ κουράζομαι και φθείρομαι μέσα από αυτό αλλά στεναχωριέμαι κιόλας που βλέπω το αγόρι μου απρόθυμο να κάνει κάτι. Θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με αυτό τον τομέα γιατί εγώ έχω κάνει όλες μου τις προσπάθειες και δεν θέλω να τον χωρίσω γιατί τον αγαπάω πραγματικά αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί του και όσες κουβέντες έχουμε κάνει δεν έχουν αποδώσει. 
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.