Καλησπέρα σας Κυρία Φάρου, στις 6 – 03 – 2017 δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου (είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας) και στις 9 – 03 – 2017 την ίδια ημέρα που έγινε η κηδεία του πατέρα μου χάσαμε και την γιαγιά (μητέρα της μητέρας μου). Το σοκ στην οικογένεια είναι μεγάλο, ανησυχώ πολύ όμως για την μητέρα μου, σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να χάνεις μητέρα και σύντροφο μέσα σε 3 μέρες, όλο αυτό την έχει οδηγήσει σε κάποια μορφής κατάθλιψη, δεν είμαι ειδικός για να μπορώ να το πώ με σιγουριά, ομως μπορώ να καταλάβω κάποια σημάδια, π.χ. δεν έχει καμία όρεξη να κάνει κάτι είτε κάποια δουλειά στο σπίτι (καθάρισμα ή μαγείρεμα) κλαίει διαρκώς και στεναχωριέτε και είναι όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπει τηλεώραση, της μιλάω και προσπαθώ να την κάνω καλύτερα αλλά και να ξεκινήσει κάποια ασχολία για να ξεχνιέτε αλλά δεν τα έχω καταφέρει, γαυτό θα ήθελα την βοηθειά σας, κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να μην χειροτερέψει η κατάσταση, και απο οτι βλέπω οσο περνάνει ο καιρός δεν υπάρχει βελτίωση αλλά το αντίθετο, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΚαλησπέρα σας Κυρία Φάρου, στις 6 – 03 – 2017 δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου (είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας) και στις 9 – 03 – 2017 την ίδια ημέρα που έγινε η κηδεία του πατέρα μου χάσαμε και την γιαγιά (μητέρα της μητέρας μου). Το σοκ στην οικογένεια είναι μεγάλο, ανησυχώ πολύ όμως για την μητέρα μου, σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να χάνεις μητέρα και σύντροφο μέσα σε 3 μέρες, όλο αυτό την έχει οδηγήσει σε κάποια μορφής κατάθλιψη, δεν είμαι ειδικός για να μπορώ να το πώ με σιγουριά, ομως μπορώ να καταλάβω κάποια σημάδια, π.χ. δεν έχει καμία όρεξη να κάνει κάτι είτε κάποια δουλειά στο σπίτι (καθάρισμα ή μαγείρεμα) κλαίει διαρκώς και στεναχωριέτε και είναι όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπει τηλεώραση, της μιλάω και προσπαθώ να την κάνω καλύτερα αλλά και να ξεκινήσει κάποια ασχολία για να ξεχνιέτε αλλά δεν τα έχω καταφέρει, γαυτό θα ήθελα την βοηθειά σας, κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να μην χειροτερέψει η κατάσταση, και απο οτι βλέπω οσο περνάνει ο καιρός δεν υπάρχει βελτίωση αλλά το αντίθετο, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ