Καλησπέρα σας! Εδώ και περίπου έναν μήνα με ταλαιπωρεί ένα ζήτημα. Για παράδειγμα χθες το βράδυ ( και κυρίως το βράδυ πριν κοιμηθώ) με κατακλύζουν σκέψεις του τύπου " Είμαι πολύ κακός άνθρωπος " ή " Δεν αγαπάω αρκετά τους δικούς μου ανθρώπους" ή " Δεν είμαι καλή χριστιανή " και μετά αρχίζω και φοβάμαι μην πάθω κάτι κακό μην πεθάνω, μην αρρωστήσω και κυρίως φοβάμαι μην τρελαθώ, μην ξεχάσω τους ανθρώπους μου. Σας τα λέω διότι θέλω να μου πείτε αν μπορείτε πάνω κάτω τι μου συμβαίνει διότι θέλω πάρα πολύ να βρω ξανά τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να χαρώ πλέον αν και δεν μου συμβαίνει καθ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Επίσης κάθομαι και διαβάζω για διάφορες διαταραχές στο ίντερνετ και άρθρα, τα οποία γνωρίζω πως μπορεί να μην είναι από έμπιστες πηγές. Γνωρίζω πως είναι παράλογες οι σκέψεις μου αλλά δεν μπορώ πάντα να τις βγάζω από το μυαλό μου και μετά αρχίζω και κλαίω και τρέμουν τα χέρια μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, εκ των προτέρων.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΚαλησπέρα σας! Εδώ και περίπου έναν μήνα με ταλαιπωρεί ένα ζήτημα. Για παράδειγμα χθες το βράδυ ( και κυρίως το βράδυ πριν κοιμηθώ) με κατακλύζουν σκέψεις του τύπου " Είμαι πολύ κακός άνθρωπος " ή " Δεν αγαπάω αρκετά τους δικούς μου ανθρώπους" ή " Δεν είμαι καλή χριστιανή " και μετά αρχίζω και φοβάμαι μην πάθω κάτι κακό μην πεθάνω, μην αρρωστήσω και κυρίως φοβάμαι μην τρελαθώ, μην ξεχάσω τους ανθρώπους μου. Σας τα λέω διότι θέλω να μου πείτε αν μπορείτε πάνω κάτω τι μου συμβαίνει διότι θέλω πάρα πολύ να βρω ξανά τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να χαρώ πλέον αν και δεν μου συμβαίνει καθ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Επίσης κάθομαι και διαβάζω για διάφορες διαταραχές στο ίντερνετ και άρθρα, τα οποία γνωρίζω πως μπορεί να μην είναι από έμπιστες πηγές. Γνωρίζω πως είναι παράλογες οι σκέψεις μου αλλά δεν μπορώ πάντα να τις βγάζω από το μυαλό μου και μετά αρχίζω και κλαίω και τρέμουν τα χέρια μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, εκ των προτέρων.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1