Καλησπέρα σας…εδω και καιρο εχω νιωσει οτι θελω να επισκεφτω ψυχολογο..εχω χωρισει εδω και 2χρονια απο μακροχρονια σχέση…ενω θεωρητικα και πρακτικά μου εχει κανει καλό…καθε φορά που θα γνωρισω ενα ατομο, γινομαι πολυ απαιτητικη εξ αρχης και απορριπτω ανθρωπους συνεχως…δε ξερω αν ειναι κατι που γινεται ασυναισθητα για να μεινω μονη μου ή απλα δεν εχει βρεθει κατι τοσο ενδιαφέρον…Να επισημάνω οτι εχουν υπαρξει αρκετες αλλαγες αυτα τα 2 χρονια οπου εγω νιωθω καλά στο συνολο…αλλά το κομμάτι της σχεσης με απασχολεί πολύ..Σας ευχαριστώ για το χρονο σας!

CommunityCategory: ΣχέσηΚαλησπέρα σας…εδω και καιρο εχω νιωσει οτι θελω να επισκεφτω ψυχολογο..εχω χωρισει εδω και 2χρονια απο μακροχρονια σχέση…ενω θεωρητικα και πρακτικά μου εχει κανει καλό…καθε φορά που θα γνωρισω ενα ατομο, γινομαι πολυ απαιτητικη εξ αρχης και απορριπτω ανθρωπους συνεχως…δε ξερω αν ειναι κατι που γινεται ασυναισθητα για να μεινω μονη μου ή απλα δεν εχει βρεθει κατι τοσο ενδιαφέρον…Να επισημάνω οτι εχουν υπαρξει αρκετες αλλαγες αυτα τα 2 χρονια οπου εγω νιωθω καλά στο συνολο…αλλά το κομμάτι της σχεσης με απασχολεί πολύ..Σας ευχαριστώ για το χρονο σας!
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ