Καλησπέρα σας είμαι 45 χρονών παντρεμένη δεύτερη φορά έχω τρίδυμο αγόρια 21 χρονών . Είμαι νοσηλεύτρια εργαζόμουν 20 έτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τώρα πια δεν εργάζομαι . Πριν λίγο καιρό αρχή σε να έχω έντονο άγχος . Ξεκίνησα να παίρνω πριν 2 χρόνια χρόνια περιστασιακά xanax 0.25 κάποιες φορές . Πριν ένα χρόνο άρχισα να έχω φοβίες ότι θα πάθω κάτι έχω περάσει όλες τις ασθένειες έως τώρα . Αυτή τη στιγμή ξεκίνησα cipralex 10mg μισό την ημέρα εδώ 5 ημέρες και xanax 0.25 πρωί βράδυ . Απλά ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά θα μπορέσω να διακόψω το xanax για τι το φοβάμαι υπερβολικά το παίρνω πολύ καιρό και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κόψω . Έχω μέσα στη μέρα πολλές κρίσεις πανικού με σφίξιμο στο στήθος αίσθημα πνιγμονης και δύσπνοια . Ιδρώτα στα χέρια και τα πόδια . Κρίση πανικού . Ανησυχώ αν θα μπορέσω κάποια στιγμή θα μπορέσω να ζω χωρίς αυτά τα φάρμακα … Η γιατρός μου λέει αν θα πιάσει το cipralex θα το κόβω σιγά σιγά … Ευχαριστώ πολύ και χίλια συγγνώμη που σας κούρασα .

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΚαλησπέρα σας είμαι 45 χρονών παντρεμένη δεύτερη φορά έχω τρίδυμο αγόρια 21 χρονών . Είμαι νοσηλεύτρια εργαζόμουν 20 έτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τώρα πια δεν εργάζομαι . Πριν λίγο καιρό αρχή σε να έχω έντονο άγχος . Ξεκίνησα να παίρνω πριν 2 χρόνια χρόνια περιστασιακά xanax 0.25 κάποιες φορές . Πριν ένα χρόνο άρχισα να έχω φοβίες ότι θα πάθω κάτι έχω περάσει όλες τις ασθένειες έως τώρα . Αυτή τη στιγμή ξεκίνησα cipralex 10mg μισό την ημέρα εδώ 5 ημέρες και xanax 0.25 πρωί βράδυ . Απλά ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά θα μπορέσω να διακόψω το xanax για τι το φοβάμαι υπερβολικά το παίρνω πολύ καιρό και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κόψω . Έχω μέσα στη μέρα πολλές κρίσεις πανικού με σφίξιμο στο στήθος αίσθημα πνιγμονης και δύσπνοια . Ιδρώτα στα χέρια και τα πόδια . Κρίση πανικού . Ανησυχώ αν θα μπορέσω κάποια στιγμή θα μπορέσω να ζω χωρίς αυτά τα φάρμακα … Η γιατρός μου λέει αν θα πιάσει το cipralex θα το κόβω σιγά σιγά … Ευχαριστώ πολύ και χίλια συγγνώμη που σας κούρασα .
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.