Καλησπέρα σας. Είμαι 32 ετών και νομίζω ότι έχω κατάθλιψη. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου επισκέφτηκα ψυχίατρο ο οποίος διέγνωσε αγχωδη κατάθλιψη, πήρα τη φαρμακευτική αγωγή που μου συνέστησε για πέντε μήνες περίπου όπου τη διέκοψα από μόνη μου, γιατί άλλαξα τμήμα στην εργασία μου κι ηρέμησα. Τώρα όμως είμαι πάλι σε μια θέση η οποία έχει πάρα πολύ άγχος το οποίο μέσα στο δικό μου μυαλό γίνεται ακόμα περισσότερο. Παθαίνω κρίσεις πανικού, νιώθω ζάλη, ταση λιποθυμίας κι ότι χάνω το μυαλό μου. Δεν αντέχω τη φασαρία, τα φώτα, δε θέλω να βγαίνω από το σπίτι κι όταν παίρνω απόφαση να το κάνω μετράω την ώρα για να γυρίσω σπίτι μου. Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, τις τελευταίες μέρες έχω χάσει την όρεξη μου για φαγητό. Νιώθω συνέχεια κουρασμένη, κλαίω συνέχεια. Δε με ευχαριστεί απολύτως τίποτα. Τις τελευταίες 4 μέρες δεν έχω πάει ούτε στη δουλειά μου. Να σας πω ότι τον Αύγουστο του 2013 έχασα τον μπαμπά μου από αυτοχειρία και τον Οκτώβριο του 2014 είχα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Σας ευχαριστώ πολύ.

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΚαλησπέρα σας. Είμαι 32 ετών και νομίζω ότι έχω κατάθλιψη. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου επισκέφτηκα ψυχίατρο ο οποίος διέγνωσε αγχωδη κατάθλιψη, πήρα τη φαρμακευτική αγωγή που μου συνέστησε για πέντε μήνες περίπου όπου τη διέκοψα από μόνη μου, γιατί άλλαξα τμήμα στην εργασία μου κι ηρέμησα. Τώρα όμως είμαι πάλι σε μια θέση η οποία έχει πάρα πολύ άγχος το οποίο μέσα στο δικό μου μυαλό γίνεται ακόμα περισσότερο. Παθαίνω κρίσεις πανικού, νιώθω ζάλη, ταση λιποθυμίας κι ότι χάνω το μυαλό μου. Δεν αντέχω τη φασαρία, τα φώτα, δε θέλω να βγαίνω από το σπίτι κι όταν παίρνω απόφαση να το κάνω μετράω την ώρα για να γυρίσω σπίτι μου. Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, τις τελευταίες μέρες έχω χάσει την όρεξη μου για φαγητό. Νιώθω συνέχεια κουρασμένη, κλαίω συνέχεια. Δε με ευχαριστεί απολύτως τίποτα. Τις τελευταίες 4 μέρες δεν έχω πάει ούτε στη δουλειά μου. Να σας πω ότι τον Αύγουστο του 2013 έχασα τον μπαμπά μου από αυτοχειρία και τον Οκτώβριο του 2014 είχα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Σας ευχαριστώ πολύ.
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1