Καλησπέρα σας, είμαι 25 ετών και δεν ξέρω πώς μπορώ να διαχειριστώ τη χρόνια ψυχολογική κατάσταση που βιώνω. Νιώθω ανεπαρκής με τον εαυτό μου, άβολα όταν βρίσκομαι στο προσκήνιο , ενώ δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου κυρίως προς το γυναικείο φύλο όντας εγκλωβισμένος σε έναν μηχανικό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας ,βράζοντας συνεχώς μέσα μου. Προσπάθησα να εντοπίσω τα κόμπλεξ που με ωθουν σε αυτήν την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την καθημερινότητα μου νιώθωντας μειονεκτικά συνεχώς.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΚαλησπέρα σας, είμαι 25 ετών και δεν ξέρω πώς μπορώ να διαχειριστώ τη χρόνια ψυχολογική κατάσταση που βιώνω. Νιώθω ανεπαρκής με τον εαυτό μου, άβολα όταν βρίσκομαι στο προσκήνιο , ενώ δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου κυρίως προς το γυναικείο φύλο όντας εγκλωβισμένος σε έναν μηχανικό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας ,βράζοντας συνεχώς μέσα μου. Προσπάθησα να εντοπίσω τα κόμπλεξ που με ωθουν σε αυτήν την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την καθημερινότητα μου νιώθωντας μειονεκτικά συνεχώς.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.