Καλησπέρα σας, είμαι 19 χρονών πρωτοετής φοιτήτρια θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μου. Καταρχάς σαν χαρακτήρας θα με χαρακτήριζα πολύ ευαίσθητη από μικρή. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι ότι εδώ και τρεις μέρες κλαίω ασταμάτητα δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο προφανώς επηρεάστηκα από την εξεταστική όπου αγχώθηκα λίγο για ένα μάθημα που είναι δύσκολο ο καθηγητής λίγο περίεργος και δεν το διάβασα αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λόγος αυτός, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην πορεία που θα συναντήσω τα σκέφτομαι αυτά αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω και να σταματήσω δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει. Επίσης, θέλω να βρίσκομαι κοντά στο πατρικό μου σπίτι, συνεχώς φεύγω δεν έχω πρόβλημα και με την απόσταση σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη και η απόσταση για την πόλη μου είναι 50΄ θέλω να βοηθάω την μητέρα στις δουλειές και ειδικά τώρα που ασχολείται με τα χωράφια και εγώ δεν μπορώ να είμαι. Να προσθέσω πως την περίοδο των πανελληνίων μέχρι πριν τρεις μήνες έκανα ομοιοπαθητική που με βοήθησε και ότι στην ηλικία των 13-14 είχα μια μορφή κατάθλιψης θα την χαρακτήριζα καθώς εκεί η περίπτωση μου ήταν πολύ χειρότερη έκλαιγα κάθε μέρα και τις ώρες που ήμουνα στο σχολείο οι καθηγητές μου, συμμαθητές,γονείς, αδέλφια με ρωτόυσανε και εγώ απαντούσα πως αγχώνομαι για τα μαθήματα όμως δεν ήξερα κι εγώ αν ήταν αυτός ο λόγος και ποιος ήταν όντως προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν αλλά τίποτα και πάλι με βοήθησε πολύ η ομοιοπαθητική και σταμάτησε αυτό το δράμα που περνούσα κι εγώ και οι γονείς μου. Σας παρακαλώ η απάντηση σας θα είναι πολύ χρήσιμη.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΚαλησπέρα σας, είμαι 19 χρονών πρωτοετής φοιτήτρια θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μου. Καταρχάς σαν χαρακτήρας θα με χαρακτήριζα πολύ ευαίσθητη από μικρή. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι ότι εδώ και τρεις μέρες κλαίω ασταμάτητα δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο προφανώς επηρεάστηκα από την εξεταστική όπου αγχώθηκα λίγο για ένα μάθημα που είναι δύσκολο ο καθηγητής λίγο περίεργος και δεν το διάβασα αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λόγος αυτός, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην πορεία που θα συναντήσω τα σκέφτομαι αυτά αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω και να σταματήσω δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει. Επίσης, θέλω να βρίσκομαι κοντά στο πατρικό μου σπίτι, συνεχώς φεύγω δεν έχω πρόβλημα και με την απόσταση σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη και η απόσταση για την πόλη μου είναι 50΄ θέλω να βοηθάω την μητέρα στις δουλειές και ειδικά τώρα που ασχολείται με τα χωράφια και εγώ δεν μπορώ να είμαι. Να προσθέσω πως την περίοδο των πανελληνίων μέχρι πριν τρεις μήνες έκανα ομοιοπαθητική που με βοήθησε και ότι στην ηλικία των 13-14 είχα μια μορφή κατάθλιψης θα την χαρακτήριζα καθώς εκεί η περίπτωση μου ήταν πολύ χειρότερη έκλαιγα κάθε μέρα και τις ώρες που ήμουνα στο σχολείο οι καθηγητές μου, συμμαθητές,γονείς, αδέλφια με ρωτόυσανε και εγώ απαντούσα πως αγχώνομαι για τα μαθήματα όμως δεν ήξερα κι εγώ αν ήταν αυτός ο λόγος και ποιος ήταν όντως προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν αλλά τίποτα και πάλι με βοήθησε πολύ η ομοιοπαθητική και σταμάτησε αυτό το δράμα που περνούσα κι εγώ και οι γονείς μου. Σας παρακαλώ η απάντηση σας θα είναι πολύ χρήσιμη.
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.