Καλησπέρα πως θ μπορουσα να επικοθνωνησω μαζι σας? Το θεμα μου ειναι οτι γενικα εχω θεμα με τον κόσμο οι συμπεριφορές τους με εκνευριζουν ενω δεν εχω κακία γι αυτους και επισης πολλες φορές νιωθω οτι δεν με περνουν στα σοβαρα με νιωθουν μαλλον ως πιο ανωριμη χαζη δε ξερω.. Θ ηθελα να ξερω πρωτον τι φταιει σεμενα πως μπορω ναλλαξω κατι, ισως εχω προβλημα επικοινωνίας. Δεν εχω κατθλιψη ουτε προσωπικα νιωθω οτι ειμαι λαθος η ανικανη αλλα νιωθω μονη, κατι φταιει και αυτο ειναι που μου φερνει θλιψη. Ευχαριστώ.

CommunityCategory: Πνευματική ΥγείαΚαλησπέρα πως θ μπορουσα να επικοθνωνησω μαζι σας? Το θεμα μου ειναι οτι γενικα εχω θεμα με τον κόσμο οι συμπεριφορές τους με εκνευριζουν ενω δεν εχω κακία γι αυτους και επισης πολλες φορές νιωθω οτι δεν με περνουν στα σοβαρα με νιωθουν μαλλον ως πιο ανωριμη χαζη δε ξερω.. Θ ηθελα να ξερω πρωτον τι φταιει σεμενα πως μπορω ναλλαξω κατι, ισως εχω προβλημα επικοινωνίας. Δεν εχω κατθλιψη ουτε προσωπικα νιωθω οτι ειμαι λαθος η ανικανη αλλα νιωθω μονη, κατι φταιει και αυτο ειναι που μου φερνει θλιψη. Ευχαριστώ.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ