Καλησπέρα πρόσφατα είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα που έφταιγα εγώ καθαρά αλλά έγινε άθελα μου,με έχει επηρεάσει πολύ γιατί είμαι νέος οδηγός και το παιδί που ήταν με το μηχανάκι και έπεσε πάνω μου πήγε στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο χέρι,ευτυχώς είμαι καλά και εγώ και η κοπέλα μου που είμασταν στο αμάξι. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποβάλλω τις εικόνες που έχω από το περιστατικό και με κυνηγούν μέσα μου. Πως θα μπορούσαμε να κατευνάσουμε λίγο την κατάσταση γιατί τα συναισθήματα δεν φεύγουν αλλά και πως μπορώ να βοηθήσω την κοπέλα μου να αποβάλλει το σοκ που έχει υποστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CommunityCategory: Πνευματική ΥγείαΚαλησπέρα πρόσφατα είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα που έφταιγα εγώ καθαρά αλλά έγινε άθελα μου,με έχει επηρεάσει πολύ γιατί είμαι νέος οδηγός και το παιδί που ήταν με το μηχανάκι και έπεσε πάνω μου πήγε στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο χέρι,ευτυχώς είμαι καλά και εγώ και η κοπέλα μου που είμασταν στο αμάξι. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποβάλλω τις εικόνες που έχω από το περιστατικό και με κυνηγούν μέσα μου. Πως θα μπορούσαμε να κατευνάσουμε λίγο την κατάσταση γιατί τα συναισθήματα δεν φεύγουν αλλά και πως μπορώ να βοηθήσω την κοπέλα μου να αποβάλλει το σοκ που έχει υποστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.