Καλησπέρα, Με λένε Νασια είμαι 23 ετών και έχω ένα παιδί 1,5 ετών. Με τον σύζυγο μου έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα ένα καλοκαίρι στις διακοπές μου εγώ όμως εμένα Γερμανία. Εκείνος ήρθε μετά από ένα μήνα που γνωριζόμασταν και έμεινε στη Γερμανία μαζί μου. Μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος. Λόγο πολλών προβλημάτων με τους δικούς μου αναγκαστήκαμε να φύγουμε και ήρθαμε στους δικούς του στο νησί. Εδώ νιώθω καταπιεσμένη. Εκείνος μου φέρετε να να είμαι υπό. Με καταπιέζει να μη Βγενω και πολλά. Είναι χρήστης μαριχουάνας και δεν το αντέχω και ζηλεύει παρανοϊκά. Γενικά έχει μεγαλώσει με έναν τρόπο που η γυναίκα είναι υπό και δεν έχει δικαιώματα και ο άντρας έχει το λόγο σε όλα. Νόμιζα ότι θα άλλαζε αλλά δυστοιχος τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Του έχω Μιλισει αλλά ενώ λέει ότι θα αλαξει δεν κάνει τίποτα. Είναι πολλά πρόβληματα που δεν αντέχω θέλω να φύγω. Μετά σκέφτομαι το παιδί και το πως θα φύγω όλο του το σόι είναι εδώ και φοβάμαι την αντίδραση όλων γιατί ζουν πολύ πείσω σε σχέση με το πως έχω μεγαλώσει εγώ. Αν ήξερα ότι η ζωή μου θα ήταν έτσι εύχομαι να μη τον γνώριζα. Ο μικρούλης όμως δεν φτεει σε τίποτα και δεν ξέρω πως θα είναι μετά τα πράγματα . Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να κάνω θέλω βοήθεια. Είναι πολλά που με πιέζουν και δεν ξέρω πως να τα χειριστώ. Ίσως μπορείτε να με βοήθεισετε σε αυτό ελπίζω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΚαλησπέρα, Με λένε Νασια είμαι 23 ετών και έχω ένα παιδί 1,5 ετών. Με τον σύζυγο μου έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα ένα καλοκαίρι στις διακοπές μου εγώ όμως εμένα Γερμανία. Εκείνος ήρθε μετά από ένα μήνα που γνωριζόμασταν και έμεινε στη Γερμανία μαζί μου. Μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος. Λόγο πολλών προβλημάτων με τους δικούς μου αναγκαστήκαμε να φύγουμε και ήρθαμε στους δικούς του στο νησί. Εδώ νιώθω καταπιεσμένη. Εκείνος μου φέρετε να να είμαι υπό. Με καταπιέζει να μη Βγενω και πολλά. Είναι χρήστης μαριχουάνας και δεν το αντέχω και ζηλεύει παρανοϊκά. Γενικά έχει μεγαλώσει με έναν τρόπο που η γυναίκα είναι υπό και δεν έχει δικαιώματα και ο άντρας έχει το λόγο σε όλα. Νόμιζα ότι θα άλλαζε αλλά δυστοιχος τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Του έχω Μιλισει αλλά ενώ λέει ότι θα αλαξει δεν κάνει τίποτα. Είναι πολλά πρόβληματα που δεν αντέχω θέλω να φύγω. Μετά σκέφτομαι το παιδί και το πως θα φύγω όλο του το σόι είναι εδώ και φοβάμαι την αντίδραση όλων γιατί ζουν πολύ πείσω σε σχέση με το πως έχω μεγαλώσει εγώ. Αν ήξερα ότι η ζωή μου θα ήταν έτσι εύχομαι να μη τον γνώριζα. Ο μικρούλης όμως δεν φτεει σε τίποτα και δεν ξέρω πως θα είναι μετά τα πράγματα . Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω τι να κάνω θέλω βοήθεια. Είναι πολλά που με πιέζουν και δεν ξέρω πως να τα χειριστώ. Ίσως μπορείτε να με βοήθεισετε σε αυτό ελπίζω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.