Καλησπέρα κυρία Φάρου! Είμαι 25 χρονών κι εδω κι 6 μήνες κάνω πολλή παρέα με μια κοπέλα από την δουλειά… Εχουμε καθημερινή επικοινωνία μεσω τηλεφώνου, αλλά βγαινουμε και καποιες φορες… Το θέμα ειναι οτι εμενα μου αρεσει παρα πολυ… Κι ενω πηγα να την δω φιλικα, χωρησα απο μια σχεση που με ταλαιπωρουσε αρκετο καιρο… Ετσι αρχιζω και την βλεπω καπως διαφορετικα… Αυτη ειναι αρραβωνιασμενη και δεν γινεται να κανω κατι μαζι της… Παρολα αυτα της ειπα οσα εννοιωθα για εκεινην κι αυτη μου ειπε οτι με βλεπει μονο ως φιλο… Εγω της ειπα τοτε να ξεκοψουμε οριστικα, αλλα αυτη δεν θελει… Τι να κανω?

CommunityCategory: ΣχέσηΚαλησπέρα κυρία Φάρου! Είμαι 25 χρονών κι εδω κι 6 μήνες κάνω πολλή παρέα με μια κοπέλα από την δουλειά… Εχουμε καθημερινή επικοινωνία μεσω τηλεφώνου, αλλά βγαινουμε και καποιες φορες… Το θέμα ειναι οτι εμενα μου αρεσει παρα πολυ… Κι ενω πηγα να την δω φιλικα, χωρησα απο μια σχεση που με ταλαιπωρουσε αρκετο καιρο… Ετσι αρχιζω και την βλεπω καπως διαφορετικα… Αυτη ειναι αρραβωνιασμενη και δεν γινεται να κανω κατι μαζι της… Παρολα αυτα της ειπα οσα εννοιωθα για εκεινην κι αυτη μου ειπε οτι με βλεπει μονο ως φιλο… Εγω της ειπα τοτε να ξεκοψουμε οριστικα, αλλα αυτη δεν θελει… Τι να κανω?
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.