Καλησπέρα κυρία Φάρου. Γέννησα το Νοέμβριο. Από την πρώτη μέρα ένιωθα απίστευτη χαρά,ήταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ κ περιμέναμε.Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή άγχος και το παιδί,κούραση δυσκολία προσαρμογής ή κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά πριν μια εβδομάδα η διάθεσή μου πήρε τον κατήφορο. Νιώθω θλίψη-κυρίως από το απόγευμα κ μετά-μελαγχολία,φοβάμαι τον θάνατο,με ανησυχούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Πιστεύετε πως είναι επιλοχειος ξαφνικά μετά από τρεις μήνες ή είναι κάτι άλλο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΚαλησπέρα κυρία Φάρου. Γέννησα το Νοέμβριο. Από την πρώτη μέρα ένιωθα απίστευτη χαρά,ήταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ κ περιμέναμε.Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή άγχος και το παιδί,κούραση δυσκολία προσαρμογής ή κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά πριν μια εβδομάδα η διάθεσή μου πήρε τον κατήφορο. Νιώθω θλίψη-κυρίως από το απόγευμα κ μετά-μελαγχολία,φοβάμαι τον θάνατο,με ανησυχούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Πιστεύετε πως είναι επιλοχειος ξαφνικά μετά από τρεις μήνες ή είναι κάτι άλλο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.