Καλησπέρα θέλω να σας μιλήσω για ένα πρόβλημα που έχω εδώ καο δύο βδομάδες δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια χωρίς να κάνω τίποτα απλά ξαπλώνω και δε μπορώ να κοιμηθώ. κοιμάμαι τα χαράματα ξυπνάω νωρίς μετά και πάλι τα ιδια. Έχω αρχίσει να απελπίζονται το παθαίνω σε κάθε δύσκολη περίοδο άγχος πρέπει να έχω κάποιο θέμα με το άγχος μου και μου βγαίνει έτσι πιο παλια είχα άλλες τάσεις κατά αυτές τις περιόδους. Το ερώτημα μου είναι ότι η ψυχολόγος που πήγαινα μου είχε προτείνει να παιρνω για να κοιμηθώ τα κλασικα χάπια βαλεριανας αλλά πλέον δε με πιάνουν μπορεί να πάρω και τέσσερα ή πεντε και να μη κοιμηθώ πάλι τι να κάνω ? Υπάρχει κάτι λίγο πιο ισχυρό που θα μπορούσε να βοηθήσει ? Σε λίγο ξεκινάω και με την εξεταστική και δε μπορώ να διαβάζω από τη κούραση που μου προκαλεί αυτό.

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΚαλησπέρα θέλω να σας μιλήσω για ένα πρόβλημα που έχω εδώ καο δύο βδομάδες δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια χωρίς να κάνω τίποτα απλά ξαπλώνω και δε μπορώ να κοιμηθώ. κοιμάμαι τα χαράματα ξυπνάω νωρίς μετά και πάλι τα ιδια. Έχω αρχίσει να απελπίζονται το παθαίνω σε κάθε δύσκολη περίοδο άγχος πρέπει να έχω κάποιο θέμα με το άγχος μου και μου βγαίνει έτσι πιο παλια είχα άλλες τάσεις κατά αυτές τις περιόδους. Το ερώτημα μου είναι ότι η ψυχολόγος που πήγαινα μου είχε προτείνει να παιρνω για να κοιμηθώ τα κλασικα χάπια βαλεριανας αλλά πλέον δε με πιάνουν μπορεί να πάρω και τέσσερα ή πεντε και να μη κοιμηθώ πάλι τι να κάνω ? Υπάρχει κάτι λίγο πιο ισχυρό που θα μπορούσε να βοηθήσει ? Σε λίγο ξεκινάω και με την εξεταστική και δε μπορώ να διαβάζω από τη κούραση που μου προκαλεί αυτό.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
#1