Καλησπέρα! Είμαι 16 ετών, μαθήτρια που τελειώνει την Δευτέρα λυκείου. Τους τελευταίους 3 μήνες βρίσκομαι σε σχέση με ένα αγόρι ίδιας ηλικίας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να βρισκόμαστε αρκετά συχνά επειδή οι γονείς μου δεν το ξέρουν. Προσπάθησα αρχικά να τους τον παρουσιάσω σαν καλό φίλο, όμως αργότερα φαίνεται κατάλαβαν ότι έχουμε κάτι παραπάνω και μου παρουσίασαν αντιρρήσεις,σε σημείο που μου είπαν να τον ξεκοψω εντελώς. Έτσι τον συναντώ στα κρυφά και αναγκάζομαι να λέω ψέματα. Πάντα είχα άριστη σχέση με τους γονείς μου και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως βασανιζομαι πολύ και από τη μια δεν θέλω να απογοητεύσω τους γονείς μου αλλά παράλληλα δεν θέλω να αφήσω και το αγόρι μου. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλός μαζί μου και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσα να τους κάνω να καταλάβουν πως εκείνος μου κάνει καλό και δεν μπαίνει εμπόδιο στο διάβασμα μου; Νιώθω πολύ πιεσμενη και έχω έρθει σε αδιέξοδο..

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΚαλησπέρα! Είμαι 16 ετών, μαθήτρια που τελειώνει την Δευτέρα λυκείου. Τους τελευταίους 3 μήνες βρίσκομαι σε σχέση με ένα αγόρι ίδιας ηλικίας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να βρισκόμαστε αρκετά συχνά επειδή οι γονείς μου δεν το ξέρουν. Προσπάθησα αρχικά να τους τον παρουσιάσω σαν καλό φίλο, όμως αργότερα φαίνεται κατάλαβαν ότι έχουμε κάτι παραπάνω και μου παρουσίασαν αντιρρήσεις,σε σημείο που μου είπαν να τον ξεκοψω εντελώς. Έτσι τον συναντώ στα κρυφά και αναγκάζομαι να λέω ψέματα. Πάντα είχα άριστη σχέση με τους γονείς μου και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως βασανιζομαι πολύ και από τη μια δεν θέλω να απογοητεύσω τους γονείς μου αλλά παράλληλα δεν θέλω να αφήσω και το αγόρι μου. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλός μαζί μου και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσα να τους κάνω να καταλάβουν πως εκείνος μου κάνει καλό και δεν μπαίνει εμπόδιο στο διάβασμα μου; Νιώθω πολύ πιεσμενη και έχω έρθει σε αδιέξοδο..
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.