Καλησπέρα.Έχω πρόβλημα με τον άντρα μου και την οικογένειά του.Πιο συγκεκριμένα με τη συμπεριφορά του απέναντι στους γονείς του .Του ασκούν χρόνια τώρα ψυχολογικό εκβιασμό πως πεθαίνουν αν δεν τους κάνει αυτά που θέλουν και πάντα υποκύπτει .Κι αυτό είναι σχεδόν πάντα εις βάρος της οικογένειάς μας. Εγώ έχω λίγους μήνες που γέννησα ένα υπέροχο μωρό που όμως δεν μας αφήνουν να το χαρούμε γιατί πρέπει κι εγώ και ο άντρας μου να τους υπηρετούμε συνέχεια. Να προσθέσω πως δεν είναι το μοναδικό παιδί , υπάρχει κι άλλος αδερφός που όμως δεν ασχολείται παρά μόνο όταν είναι να επωφεληθεί .Θα ήθελα κάποιες συμβουλές ,ώστε να μπορώ να μεγαλώσω ήρεμα το παιδί μου αφενός και αφετέρου να μπορώ κι εγώ να λέω κάποια όχι στη ζωή μου και να μην είμαστε πάντα εγώ και ο άντρας μου το κορόιδο.Ευχαριστώ.

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΚαλησπέρα.Έχω πρόβλημα με τον άντρα μου και την οικογένειά του.Πιο συγκεκριμένα με τη συμπεριφορά του απέναντι στους γονείς του .Του ασκούν χρόνια τώρα ψυχολογικό εκβιασμό πως πεθαίνουν αν δεν τους κάνει αυτά που θέλουν και πάντα υποκύπτει .Κι αυτό είναι σχεδόν πάντα εις βάρος της οικογένειάς μας. Εγώ έχω λίγους μήνες που γέννησα ένα υπέροχο μωρό που όμως δεν μας αφήνουν να το χαρούμε γιατί πρέπει κι εγώ και ο άντρας μου να τους υπηρετούμε συνέχεια. Να προσθέσω πως δεν είναι το μοναδικό παιδί , υπάρχει κι άλλος αδερφός που όμως δεν ασχολείται παρά μόνο όταν είναι να επωφεληθεί .Θα ήθελα κάποιες συμβουλές ,ώστε να μπορώ να μεγαλώσω ήρεμα το παιδί μου αφενός και αφετέρου να μπορώ κι εγώ να λέω κάποια όχι στη ζωή μου και να μην είμαστε πάντα εγώ και ο άντρας μου το κορόιδο.Ευχαριστώ.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.