Καλημερα σας ειμαι29 χρονων θα ηθελα να σας πω τοσα πολλα που με απασχολουν αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω.Το μεγαλυτερο ζητημα μου ειναι οτι τους τελςυταιους μηνες δεν θελω να βγαινω απ το σπιτι.Πασχω απο ψωριαση 15 χρονια κι ομως ποτε δεν με πειραξε η με εκλεισε στο σπιτι.Τους τελευταιους μηνες ομως σκεφτομαι μονο αυτο.Με εχει κρατησει πισω στη ζωη μου μου εχει καταστρεψει την αυτοπεπηθηση.Το χειροτερο ειναι οτι απο τον Ιουνιου λεω θα παω σε γιατρο για να αρχισω παλι θεραπεια κ ολο λεω οτι θα παω κι ολο το αναβαλω.Εχω σταματησει να προσεχω τον εαυτο μου,δεν θελω να μου μιλανε,αρχιζω κ κλαιω ξαφνικα κ εχω παθει εμμονη με το παρελθον.Δεν ξερω τι μου συμβαινει δεν ειμαι εγω αυτη.

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΚαλημερα σας ειμαι29 χρονων θα ηθελα να σας πω τοσα πολλα που με απασχολουν αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω.Το μεγαλυτερο ζητημα μου ειναι οτι τους τελςυταιους μηνες δεν θελω να βγαινω απ το σπιτι.Πασχω απο ψωριαση 15 χρονια κι ομως ποτε δεν με πειραξε η με εκλεισε στο σπιτι.Τους τελευταιους μηνες ομως σκεφτομαι μονο αυτο.Με εχει κρατησει πισω στη ζωη μου μου εχει καταστρεψει την αυτοπεπηθηση.Το χειροτερο ειναι οτι απο τον Ιουνιου λεω θα παω σε γιατρο για να αρχισω παλι θεραπεια κ ολο λεω οτι θα παω κι ολο το αναβαλω.Εχω σταματησει να προσεχω τον εαυτο μου,δεν θελω να μου μιλανε,αρχιζω κ κλαιω ξαφνικα κ εχω παθει εμμονη με το παρελθον.Δεν ξερω τι μου συμβαινει δεν ειμαι εγω αυτη.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.