Καλημέρα!!!! Εχω (είχα;) έναν πολυ καλό φίλο, κολλητό. Πριν μερικούς μήνες έκανε μια σχέση (είναι γκει) και παρόλη την προσπάθεια που έκανα δεν ταίριαξαν με εκείνον ενώ εκείνος με συμπάθησε. Εμένα μου φαίνεται ανώριμος (εχουμε 17 χρονια διαφορά, ειμαι μεγαλύτερη) & δεν βρίσκω πολλα κοινά σημεία. Ουτε με το φίλο μου υεωρω οτι ταιριάζουν αλλα αυτο είναι δικό του θέμα. Μετα από υπομονή κάποιων μηνών , επειδη βγαίναμε συχνά κ οι 3 και όσες φορές έβρισκα δικαιολογία να μην τους ακολουθώ ο φίλος μου επέμενε, αποφάσισα να του μιλήσω. Του ειπα οτι ιςως λόγω δθαφιρας ηλικίας, ιςως λόγω διαφορετικών ενδιαφερόντων δεν μπορώ να βγαίνω συχνά μαζί τους, δεν ταιριάζω με το φίλο του. Εκείνοι μπορούν να βγαίνουν μόνοι τους όσο συχνά θέλουν αλλα χωρίς εμένα και το μόνο που θελω είναι να είναι ευτυχισμενος, τίποτε άλλο. Απλά εγώ δεν θέλω να κάνω συχνή παρέα οι 3μας. Το θέμα είναι οτι θύμωσε και πληγώθηκε βέβαια κ δεν μου μιλάει, μου είπε οτι ο φίλος του είναι πολυ ώριμος για την ηλικία του και όλοι τον συμπαθούν . Εγώ τωρα πονάω που χάλασε η φιλιά μας. Προσπάθησα να τα ξαναβρούμε, του ζήτησα να πάμε για καφέ αλλα ουτε μου απάντησε. Τι να κάνω; και τι λάθος έκανα; έπρεπε να συνεχίσω να βγαίνω μαζί τους αλλα να πιέζονται; ευχαριστω!!!!

CommunityCategory: ΓενικάΚαλημέρα!!!! Εχω (είχα;) έναν πολυ καλό φίλο, κολλητό. Πριν μερικούς μήνες έκανε μια σχέση (είναι γκει) και παρόλη την προσπάθεια που έκανα δεν ταίριαξαν με εκείνον ενώ εκείνος με συμπάθησε. Εμένα μου φαίνεται ανώριμος (εχουμε 17 χρονια διαφορά, ειμαι μεγαλύτερη) & δεν βρίσκω πολλα κοινά σημεία. Ουτε με το φίλο μου υεωρω οτι ταιριάζουν αλλα αυτο είναι δικό του θέμα. Μετα από υπομονή κάποιων μηνών , επειδη βγαίναμε συχνά κ οι 3 και όσες φορές έβρισκα δικαιολογία να μην τους ακολουθώ ο φίλος μου επέμενε, αποφάσισα να του μιλήσω. Του ειπα οτι ιςως λόγω δθαφιρας ηλικίας, ιςως λόγω διαφορετικών ενδιαφερόντων δεν μπορώ να βγαίνω συχνά μαζί τους, δεν ταιριάζω με το φίλο του. Εκείνοι μπορούν να βγαίνουν μόνοι τους όσο συχνά θέλουν αλλα χωρίς εμένα και το μόνο που θελω είναι να είναι ευτυχισμενος, τίποτε άλλο. Απλά εγώ δεν θέλω να κάνω συχνή παρέα οι 3μας. Το θέμα είναι οτι θύμωσε και πληγώθηκε βέβαια κ δεν μου μιλάει, μου είπε οτι ο φίλος του είναι πολυ ώριμος για την ηλικία του και όλοι τον συμπαθούν . Εγώ τωρα πονάω που χάλασε η φιλιά μας. Προσπάθησα να τα ξαναβρούμε, του ζήτησα να πάμε για καφέ αλλα ουτε μου απάντησε. Τι να κάνω; και τι λάθος έκανα; έπρεπε να συνεχίσω να βγαίνω μαζί τους αλλα να πιέζονται; ευχαριστω!!!!
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ