Η κοπέλα με την απάθεια είμαι. Όταν λέω δεν με ενδιέφερε πως ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο εννοω πως δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα που ήταν νοσοκομείο. Γενικά δειχνω αγάπη με το ζόρι. Νιώθω πως πρέπει να το κάνω, ενώ δε θέλω. Αυτό που θέλω πραγματικά είναι απλά να κάθομαι και να είμαι στο κινητό με τις ώρες. Είμαι 18 χρόνων επί της ευκαιρίας. Επίσης ένα άλλο παράδειγμα απάθειας: μιλούσα κάποτε με μια κοπέλα διαδικτυακά, και στην εξαημερη πήγα στη πόλη της και τη συνάντησα. Μετά λόγω προσπαθειών για διάβασμα δε της μιλούσα. Στα τελευταία μας μηνύματα φαινόταν ψυχρή. Και στη τελική σταμάτησα να της στέλνω. Και ούτε καν με ένοιαξε το γεγονός ότι σταματήσαμε να μιλάμε μετά από δύο χρόνια. Απλά ναι… Θέλω όμως να το παλέψω, αλλά νιώθω μια απαισιοδοξία. Από φυσικού μου είμαι αρκετά προσγειωμένη και ρεαλιστρια και δε ξερω αν είναι καλό. Δεν αντέχω, θέλω να ξαναβρω την όρεξη και το κίνητρο μου. Θέλω απλά να αρχίσουν όλα από την αρχή. Θέλω να τελειώσει αυτή η σχολική χρονιά και να κάνω νέα αρχή.

CommunityΗ κοπέλα με την απάθεια είμαι. Όταν λέω δεν με ενδιέφερε πως ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο εννοω πως δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα που ήταν νοσοκομείο. Γενικά δειχνω αγάπη με το ζόρι. Νιώθω πως πρέπει να το κάνω, ενώ δε θέλω. Αυτό που θέλω πραγματικά είναι απλά να κάθομαι και να είμαι στο κινητό με τις ώρες. Είμαι 18 χρόνων επί της ευκαιρίας. Επίσης ένα άλλο παράδειγμα απάθειας: μιλούσα κάποτε με μια κοπέλα διαδικτυακά, και στην εξαημερη πήγα στη πόλη της και τη συνάντησα. Μετά λόγω προσπαθειών για διάβασμα δε της μιλούσα. Στα τελευταία μας μηνύματα φαινόταν ψυχρή. Και στη τελική σταμάτησα να της στέλνω. Και ούτε καν με ένοιαξε το γεγονός ότι σταματήσαμε να μιλάμε μετά από δύο χρόνια. Απλά ναι… Θέλω όμως να το παλέψω, αλλά νιώθω μια απαισιοδοξία. Από φυσικού μου είμαι αρκετά προσγειωμένη και ρεαλιστρια και δε ξερω αν είναι καλό. Δεν αντέχω, θέλω να ξαναβρω την όρεξη και το κίνητρο μου. Θέλω απλά να αρχίσουν όλα από την αρχή. Θέλω να τελειώσει αυτή η σχολική χρονιά και να κάνω νέα αρχή.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.