Η ζήλεια πως αντιμετωπίζεται? είμαι 26 χρονών και ο φίλος μου 31. Έχουμε ένα χάσμα επικοινωνίας εχτός απο την ηλικιακή διαφορά. Απο την αρχή παρατήρησα ότι είναι ζηλιάρης αλλα δεν είχα κατανοήσει το πόσο πολύ θα μου κόστιζε αυτη η συμπεριφόρα του σε μένα ψυχολογικά. Έχω προσπαθήσει τα πάντα. Να του στέλνω συνεχώς μυνήματα για να αισθάνεται ασφαλής, να του τηλεφωνώ όσο πιο πολλές φορές μπορώ. Να πηγαιίνουμε σε όλα μαζί. Αλλα μου φένεται πως αυτό το καταχράστηκε και όλο ζητά περισσότερα. Σαν να μην χορταίνει την ζωή που του προσφέρω και θέλει όλο και πιο πολύ ΕΛΕΓΧΟ. Σήμμερα θύμωσε άσχημα με έβριζε όπως αλλες φορές και μου έλεγε να πεθανω και να κανω κατι καλό στην κοινωνία. Είχα πάει με την αδερφή μου στα καταστήματα. Του το είχα πει και ενώ του έστειλα μυνημα για το τι θα φάμε σημμερα, είχαμε κουβεντιασει για να κάνω φαγητό σπιτι. Η αδερφη μου μου πρότεινε να φαμε εξω και του εστειλα μυνημα αν ηθελε να του αγορασω κι αυτού απεξω κατι για να φάει. Τι ηθελα να του πω πως εφαγα εξω? με εβρισε οτι ειμαι πορνη και οτι μονο τον εαυτο μου σκεφτομαι και οτι ειμαι εγωιστρια και δεν χορταινω να βγαινω εξω και συναμα να τρωω και εξω! Παρεπιμπτοτως πρςτη φορα αυτο το μηνα βγαινω μονη μου με την αδερφη μου. Η συμπεριφορα του τραγικη…. μου εσπασε τους υαλοκαθαριστηρες και μου εκανε βουλωματα στο αθτοκινητο ενοσο ημουν μεσα στο αυτοκινητο και εκλαιγα….. δεν του ανοιγα γιατι τον φοβαμαι. Πεστε μου σε τι φταιω, τι εχω κανει λάθος, η στεναχωρια μου είναι μεγάλη. Αυτη η συμπεριφορα θα αλλάξει η ειναι αρρωστη?

CommunityCategory: ΣχέσηΗ ζήλεια πως αντιμετωπίζεται? είμαι 26 χρονών και ο φίλος μου 31. Έχουμε ένα χάσμα επικοινωνίας εχτός απο την ηλικιακή διαφορά. Απο την αρχή παρατήρησα ότι είναι ζηλιάρης αλλα δεν είχα κατανοήσει το πόσο πολύ θα μου κόστιζε αυτη η συμπεριφόρα του σε μένα ψυχολογικά. Έχω προσπαθήσει τα πάντα. Να του στέλνω συνεχώς μυνήματα για να αισθάνεται ασφαλής, να του τηλεφωνώ όσο πιο πολλές φορές μπορώ. Να πηγαιίνουμε σε όλα μαζί. Αλλα μου φένεται πως αυτό το καταχράστηκε και όλο ζητά περισσότερα. Σαν να μην χορταίνει την ζωή που του προσφέρω και θέλει όλο και πιο πολύ ΕΛΕΓΧΟ. Σήμμερα θύμωσε άσχημα με έβριζε όπως αλλες φορές και μου έλεγε να πεθανω και να κανω κατι καλό στην κοινωνία. Είχα πάει με την αδερφή μου στα καταστήματα. Του το είχα πει και ενώ του έστειλα μυνημα για το τι θα φάμε σημμερα, είχαμε κουβεντιασει για να κάνω φαγητό σπιτι. Η αδερφη μου μου πρότεινε να φαμε εξω και του εστειλα μυνημα αν ηθελε να του αγορασω κι αυτού απεξω κατι για να φάει. Τι ηθελα να του πω πως εφαγα εξω? με εβρισε οτι ειμαι πορνη και οτι μονο τον εαυτο μου σκεφτομαι και οτι ειμαι εγωιστρια και δεν χορταινω να βγαινω εξω και συναμα να τρωω και εξω! Παρεπιμπτοτως πρςτη φορα αυτο το μηνα βγαινω μονη μου με την αδερφη μου. Η συμπεριφορα του τραγικη…. μου εσπασε τους υαλοκαθαριστηρες και μου εκανε βουλωματα στο αθτοκινητο ενοσο ημουν μεσα στο αυτοκινητο και εκλαιγα….. δεν του ανοιγα γιατι τον φοβαμαι. Πεστε μου σε τι φταιω, τι εχω κανει λάθος, η στεναχωρια μου είναι μεγάλη. Αυτη η συμπεριφορα θα αλλάξει η ειναι αρρωστη?
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.