Εργασιακό

CommunityCategory: ΓενικάΕργασιακό
Anonymous asked 3 years ago

Μετά από 27ετή επιτυχή καριέρα σε Οικονομικό τομέα νυκτερινών επιχειρήσεων..ήρθε η κρίση.Σε ηλικία 47 -48 ετών έψαχνα για δουλειά εποχική,μιας και είμαι από τουριστικό νησί.Βρήκα σε ένα Ξενοδοχείο σαν νυχτερινός υπάλληλος υποδοχής.Αυτά που έζησα αυτά τα 2 χρόνια είναι απίστευτα,καθώς έπρεπε να τρέχω πίσω από κάθε ‘εμετό’,εννοώ μεθυσμένο νεαρό σκανδιναυό να τον παρατηρώ για ησυχία,να τσακώνομαι γιατί έκανε πάρτι με την παρέα του μέχρι το πρωί και τα διπλανά δωμάτια να παραπονιούνται…το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς ήταν να περάσω μια άσχημη εμπειρία,γιατί έπρεπε να κάνω και τον σεκιούριτι..παρ όλο που είμαι γυμνασμένος και παρακολουθώ πολεμικές τέχνες..δεν μ αρέσει να τσακώνομαι με μεθυσμένους ,που σε κοροιδεύουν,χλευάζουν ,ξεγελούν κ.λ.π.
Από τότε κάθε χρόνο ψάχνω για άλλο ξενοδοχείο και πάντα σκέπτομαι μην έχω τα ίδια και τραβήξω τα ίδια.Απ τον Οκτώβτιο που τελειώνω τη σαιζόν μέχρι τον Απρίλιο σκέφτομαι αυτήν την κατάντια,που δεν μ αξίζει,αλλά αναπόφευκτα μέχρι την σύνταξη,πρέπει να υπομένω.
Σας παρακαλώ να μην δημοσιευθεί….

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ