Ενδιαφέρομαι για μία φίλη μου η οποία γνώρισε ένα παλικάρι το οποίο της φέρεται μεν υπέροχα και τις υπόσχεται διάφορα τα οποία βέβαια δείχνει την πρόθεση ότι θα τα πραγματοποιήσει… Εν τω μεταξύ επειδή μου ζήτησε τη γνώμη μου όταν τον γνώρισα μου φάνηκε μεν καλό παιδί αλλά υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει… Θα σας φανεί λίγο υπερβολικό αλλά εμένα μου γεννάει αρνητικές σκέψεις.. επειδή λοιπόν το παλικάρι ζει σε διπλανή πόλη έρχεται κάθε π.σ.κ. για να την βλέπει και το θέμα ποιο είναι? Ότι την ακολουθεί στη δουλειά της για την ακρίβεια την πάει αυτός… Εκεί όμως υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπουν να φιλιούνται και το θεωρώ άκομψο σε ένα χώρο εργασιας επίσης την ώρα που οδηγάει θα κάνει το ίδιο και όταν είναι με κόσμο σε ένα καφέ πχ την κρατάει από το χέρι ή την χαϊδεύει συνέχεια σχεδόν Ουτε τουαλέτα δεν την αφήνει να πάει… Εκεί λοιπόν είναι εμένα η ένσταση μου 1ον το ότι την ακολουθεί στη δουλεια της είναι σαν την κατασκοπεύει η σαν να θέλει να γνωρίζει κάθε της κίνηση και επίσης το να φιλιεσαι σαν 15χρονο όπουδηποτε όταν είσαι 30 και βαλε και ειδικά την ώρα που οδηγας δεν είναι απόδειξη ούτε αγάπης ούτε έρωτα…Αυτή η συμπεριφορά μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να ασκήσει απάνω της εππιροη γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός η φίλη μου…Επίσης θεωρώ στο θέμα της δουλειάς ότι δεν τη σέβεται και την εκθέτει… Και φοβάμαι μην πληγωθεί γιατί της λέει ότι θα αλλάξει πόλη να έρθει να βρει δουλειά εδώ και τετοια και το κυριώτερο αισθάνομαι ότι την αλλάζει και την απομονώνει και ξέρω ότι είναι κάτι που της ίδιας δεν της αρέσει κι όμως δεν το καταλαβαίνει νομίζω . Τι λέτε εσείς για όλα αυτά?

CommunityCategory: ΣχέσηΕνδιαφέρομαι για μία φίλη μου η οποία γνώρισε ένα παλικάρι το οποίο της φέρεται μεν υπέροχα και τις υπόσχεται διάφορα τα οποία βέβαια δείχνει την πρόθεση ότι θα τα πραγματοποιήσει… Εν τω μεταξύ επειδή μου ζήτησε τη γνώμη μου όταν τον γνώρισα μου φάνηκε μεν καλό παιδί αλλά υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει… Θα σας φανεί λίγο υπερβολικό αλλά εμένα μου γεννάει αρνητικές σκέψεις.. επειδή λοιπόν το παλικάρι ζει σε διπλανή πόλη έρχεται κάθε π.σ.κ. για να την βλέπει και το θέμα ποιο είναι? Ότι την ακολουθεί στη δουλειά της για την ακρίβεια την πάει αυτός… Εκεί όμως υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπουν να φιλιούνται και το θεωρώ άκομψο σε ένα χώρο εργασιας επίσης την ώρα που οδηγάει θα κάνει το ίδιο και όταν είναι με κόσμο σε ένα καφέ πχ την κρατάει από το χέρι ή την χαϊδεύει συνέχεια σχεδόν Ουτε τουαλέτα δεν την αφήνει να πάει… Εκεί λοιπόν είναι εμένα η ένσταση μου 1ον το ότι την ακολουθεί στη δουλεια της είναι σαν την κατασκοπεύει η σαν να θέλει να γνωρίζει κάθε της κίνηση και επίσης το να φιλιεσαι σαν 15χρονο όπουδηποτε όταν είσαι 30 και βαλε και ειδικά την ώρα που οδηγας δεν είναι απόδειξη ούτε αγάπης ούτε έρωτα…Αυτή η συμπεριφορά μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να ασκήσει απάνω της εππιροη γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός η φίλη μου…Επίσης θεωρώ στο θέμα της δουλειάς ότι δεν τη σέβεται και την εκθέτει… Και φοβάμαι μην πληγωθεί γιατί της λέει ότι θα αλλάξει πόλη να έρθει να βρει δουλειά εδώ και τετοια και το κυριώτερο αισθάνομαι ότι την αλλάζει και την απομονώνει και ξέρω ότι είναι κάτι που της ίδιας δεν της αρέσει κι όμως δεν το καταλαβαίνει νομίζω . Τι λέτε εσείς για όλα αυτά?
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ