Ειμαι 40 χρονων μεχρι τωρα εχω κανει δυο σχεσεις συντομες. Ειμαι μονη τα τελευταια δεκαπεντε χρονια. Μευα απο τοσο καιρο καποιος με φλερταρε και εδειξε ενδιαφερον. Ειναι 63 χρονων. Ενω στην αρχξη εδειξε ενδιαφερον μετα απομακρυνθηκε. Αποφασισανα κανω το πρβτο βημα και να του τηλεφωνησω. Ξεπερνωνταςτον ευατο μου μιας και δεν το πιστευα οτι μπορω να το κανω αυτο ποτε. Του ζητησανα βγουμε μου ειπε ενταξει και ακομη περιμενω τηλεφωνημα. Επισης συνεχεια μου λεει για παλιεε σχεσεις που ειχεποσο πληγωθηκε και ποσο κακο του καναν. Νομιζω οτι αυτη την αποριψηδεν μπορω να τη διαχειριστω. Νομιζω οτι δεν εχω αλλες ευκαιριες πια. Μολθς παεινα ξεκινησει κατι καλο σταματαει. Δεν νομιζω να εχω αλλα περιθωρια. Ειμαι πια βεβαιη οτι θα μεινω μονη.

CommunityCategory: ΣχέσηΕιμαι 40 χρονων μεχρι τωρα εχω κανει δυο σχεσεις συντομες. Ειμαι μονη τα τελευταια δεκαπεντε χρονια. Μευα απο τοσο καιρο καποιος με φλερταρε και εδειξε ενδιαφερον. Ειναι 63 χρονων. Ενω στην αρχξη εδειξε ενδιαφερον μετα απομακρυνθηκε. Αποφασισανα κανω το πρβτο βημα και να του τηλεφωνησω. Ξεπερνωνταςτον ευατο μου μιας και δεν το πιστευα οτι μπορω να το κανω αυτο ποτε. Του ζητησανα βγουμε μου ειπε ενταξει και ακομη περιμενω τηλεφωνημα. Επισης συνεχεια μου λεει για παλιεε σχεσεις που ειχεποσο πληγωθηκε και ποσο κακο του καναν. Νομιζω οτι αυτη την αποριψηδεν μπορω να τη διαχειριστω. Νομιζω οτι δεν εχω αλλες ευκαιριες πια. Μολθς παεινα ξεκινησει κατι καλο σταματαει. Δεν νομιζω να εχω αλλα περιθωρια. Ειμαι πια βεβαιη οτι θα μεινω μονη.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.