Ειμαι 34 χρονων και εχω σχεση με εναν κυριο 43 ο οποιος ειναι χωρισμενος με παιδι 12 χρονια μετα τον γαμο του εκανε σχεαη μς μια αλλη γυναικα με την οποια συζουσε Τα τελευταια 10 χρονια. Τα τεσσερα τελευταια χρονια της σχεσης του με την αλλη ειχε παραλληλη σχεαη μαζι μου.μου ελεγε οτι προσπαθουσς να χωρισει και η αλλη δςν ςφευγε απο το σπιτι του και τον απειλουσε οτι θα αυτοκτωνησει.εχει ενα χρονο που εφυγε αυτη απο το σπιτι αλλα μιλουσαν στο τηλεφωνο και βρησκοταν πςριπου 3 φορες τον μηνα για κεφε εξω.εγω τον παρακολουθουσα και το καταλαβα οτι την βλεπει κρυφα.ενω τπυ το αυζητησα απειρες φορες και ηρεμα και με καυγαδες δςν αλλαζε τιποτανα σταματησει με την αλλη.μεχρι που του ςιπα τερμα οτι δεν.μς σεβεται.μετα απο ενα μγνα μς παρακαλεσε να κανουμε κατι ομορφο οτι μς αγαπαει και δεν μπορει χωρις εμενα.μου εδωαε κλειδια του σπιτιου του αλλα με τημ αλλη θεωρω οτι δεν το ξςκαθαρισε. Εχεο τρςθαθεο στα μηνυματα η αλλη και δεν της απανταει του ζητησα να την παρει να της πει πτι προχωρησε να σταματησει και δεν το κανει.εγω εχω εμμονες εχω σκυλιασει παρακολουθω τα παντα ζηλευω με την σταση του αυτη. Δεν.μς συατηνει καοβστους γνωστους του και νομιζω οτι κραταει καβαντζες δςν με σεβεται καιβδεν εκτιμαει τιποτα απο αυτα που εκνα τοσα χρονια. Νομιζω οτι ςχω κολλησει μαζι του εχω εμμονη.ωρες ωρες βγαινω εκτος εαυτου κανω ξεσπασματα.του ζητησα μια ουσιαστικη ευκαιρια να μου δωσει να το ζησουμε να ειμαι ξενιαστη να μην σκεφτομαι την αλλη.ασε που πλεον σκεφτομαι οποια τον πλησιαζει οτι θα την πιασει γκομενα ισως ειναι το στυλακι του ισως.που δεν με συστηνει ως σχεση του.νομιζω οτι ξεφυγα εχω γινει γυναικουλα.χρειαζομαι βοηθεια ?

CommunityCategory: ΣχέσηΕιμαι 34 χρονων και εχω σχεση με εναν κυριο 43 ο οποιος ειναι χωρισμενος με παιδι 12 χρονια μετα τον γαμο του εκανε σχεαη μς μια αλλη γυναικα με την οποια συζουσε Τα τελευταια 10 χρονια. Τα τεσσερα τελευταια χρονια της σχεσης του με την αλλη ειχε παραλληλη σχεαη μαζι μου.μου ελεγε οτι προσπαθουσς να χωρισει και η αλλη δςν ςφευγε απο το σπιτι του και τον απειλουσε οτι θα αυτοκτωνησει.εχει ενα χρονο που εφυγε αυτη απο το σπιτι αλλα μιλουσαν στο τηλεφωνο και βρησκοταν πςριπου 3 φορες τον μηνα για κεφε εξω.εγω τον παρακολουθουσα και το καταλαβα οτι την βλεπει κρυφα.ενω τπυ το αυζητησα απειρες φορες και ηρεμα και με καυγαδες δςν αλλαζε τιποτανα σταματησει με την αλλη.μεχρι που του ςιπα τερμα οτι δεν.μς σεβεται.μετα απο ενα μγνα μς παρακαλεσε να κανουμε κατι ομορφο οτι μς αγαπαει και δεν μπορει χωρις εμενα.μου εδωαε κλειδια του σπιτιου του αλλα με τημ αλλη θεωρω οτι δεν το ξςκαθαρισε. Εχεο τρςθαθεο στα μηνυματα η αλλη και δεν της απανταει του ζητησα να την παρει να της πει πτι προχωρησε να σταματησει και δεν το κανει.εγω εχω εμμονες εχω σκυλιασει παρακολουθω τα παντα ζηλευω με την σταση του αυτη. Δεν.μς συατηνει καοβστους γνωστους του και νομιζω οτι κραταει καβαντζες δςν με σεβεται καιβδεν εκτιμαει τιποτα απο αυτα που εκνα τοσα χρονια. Νομιζω οτι ςχω κολλησει μαζι του εχω εμμονη.ωρες ωρες βγαινω εκτος εαυτου κανω ξεσπασματα.του ζητησα μια ουσιαστικη ευκαιρια να μου δωσει να το ζησουμε να ειμαι ξενιαστη να μην σκεφτομαι την αλλη.ασε που πλεον σκεφτομαι οποια τον πλησιαζει οτι θα την πιασει γκομενα ισως ειναι το στυλακι του ισως.που δεν με συστηνει ως σχεση του.νομιζω οτι ξεφυγα εχω γινει γυναικουλα.χρειαζομαι βοηθεια ?
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.