Ειμαι 24 ετων. Πριν απο τεσσερις μηνες ζυγιζα 161 κιλα, αποφασισα να υποβληθω σε γαστρικο μανικι για να αδυνατησω. Μεχρι τωρα εχασα 45 κιλα και βρισκομαι στα 115. Επισης σπουδαζω και επειδη εχω εξεταστικη αλλα κ πιεση απο τ περιβαλλον μ γτ ειμαι εβδομο ετος, ειμαι πανικοβλημενη. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Δεν πειναω, υπαρχουνε στιγμες π δεν αισθανομαι καλα απο την ποσοτητα τ φαγητου κ συνεχιζω. Ολο λεω δε θα τ ξανακανω και τ επαναλαμβανω. Εχω σταματησει να χανω κιλα. Νιωθω απαισια. Την εγχειρηση την πληρωσα πανακριβα κ θελω να σταματησω αυτο π κανω στον εαυτο μ πριν ειναι πολυ αργα. Οσο για την εξεταστικη, δεν εδω ορεξη για διαβασμα.

CommunityCategory: ΚατάθλιψηΕιμαι 24 ετων. Πριν απο τεσσερις μηνες ζυγιζα 161 κιλα, αποφασισα να υποβληθω σε γαστρικο μανικι για να αδυνατησω. Μεχρι τωρα εχασα 45 κιλα και βρισκομαι στα 115. Επισης σπουδαζω και επειδη εχω εξεταστικη αλλα κ πιεση απο τ περιβαλλον μ γτ ειμαι εβδομο ετος, ειμαι πανικοβλημενη. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Δεν πειναω, υπαρχουνε στιγμες π δεν αισθανομαι καλα απο την ποσοτητα τ φαγητου κ συνεχιζω. Ολο λεω δε θα τ ξανακανω και τ επαναλαμβανω. Εχω σταματησει να χανω κιλα. Νιωθω απαισια. Την εγχειρηση την πληρωσα πανακριβα κ θελω να σταματησω αυτο π κανω στον εαυτο μ πριν ειναι πολυ αργα. Οσο για την εξεταστικη, δεν εδω ορεξη για διαβασμα.
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ