ειμαι 14.5 και φοβαμαι πολυ μην χασω τις φιλες μου. Νομιζω εξαρτωμαι αμεσα απο αυτες.. κοιταξτε, ειμαστε μια παρεα κοριτσιων που αποτελειται απο 5 μελη. με τις δυο φιλες μου ειμαστε κολλητες απο το νηπιαγωγειο ενω με τις αλλες δυο ειμαστε εδω και 2 χρονια φιλες. εε λοιπον με τις κολλητες μου απο το νηιαγωγειο ειχαμε μαλωσει καποια στιγμη του καλοκαιριου και μαλιστα η μια απο τις 2 μου το κρατουσε αυτο για αρκετο καιρο. και απο τοτε φοβαμαι μην τις χασω. φοβαμαι για παρια παραδειγμα αν ειναι αυτες εξω χωρις εμενα φοβαμαι μην πουνε κατι πισω απο την πλατη μου και συνομοτησουν εναντιον μου. και καταληξω στο τελος να ειμαι μονη. αυτος ειναι ο φοβοςμου. μπορειτε να με βοηθησετε?σας παρακαλω απαντηστε μου.

CommunityCategory: Γενικάειμαι 14.5 και φοβαμαι πολυ μην χασω τις φιλες μου. Νομιζω εξαρτωμαι αμεσα απο αυτες.. κοιταξτε, ειμαστε μια παρεα κοριτσιων που αποτελειται απο 5 μελη. με τις δυο φιλες μου ειμαστε κολλητες απο το νηπιαγωγειο ενω με τις αλλες δυο ειμαστε εδω και 2 χρονια φιλες. εε λοιπον με τις κολλητες μου απο το νηιαγωγειο ειχαμε μαλωσει καποια στιγμη του καλοκαιριου και μαλιστα η μια απο τις 2 μου το κρατουσε αυτο για αρκετο καιρο. και απο τοτε φοβαμαι μην τις χασω. φοβαμαι για παρια παραδειγμα αν ειναι αυτες εξω χωρις εμενα φοβαμαι μην πουνε κατι πισω απο την πλατη μου και συνομοτησουν εναντιον μου. και καταληξω στο τελος να ειμαι μονη. αυτος ειναι ο φοβοςμου. μπορειτε να με βοηθησετε?σας παρακαλω απαντηστε μου.
Anonymous asked 4 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.