εια σας. Ημουν εφτα μηνες μ ενα παιδι που μου εδειχνε με καθε τροπο οτι με θελει κι οτι μ αγαπαει.Αυτος ειναι ναυτικος και σ ενα μηνα θα φυγει ταξιδι.Προσφατα μου ζητησε να χωρισουμε γιατι θα φευγε και δεν μπορουσε ν αφησει πισω του κατι τοσο σοβαρο οπως ειπε.Ωστοσο εγω λιγο αργοτερα ανακαλυψα οτι εχει κανει σχεση με αλλη κοπελα που τον εχει απωθημενο κι εμενε στο εξωτερικο.αυτη ηρθε για λιγο εδω.Οταν το ειδα του ζητησα το λογο που συνεβη αυτο κι εκεινος ισχυριστηκε οτιαπλα περναει το χρονο του μεχρι μα φυγει,οτι μ αγαπαει,οτι θελει να γυρισει μετα το ταξιδι και να δει πως θα παει,αλλα δεν μ απαντουσε τι ενιωθε για την αλλη.Επισης σα χαρακτηρας ηταν ζηλιαρης,οξυθυμος και πολυ κτητικος.Πως να αντιμετωπισω την κατασταδη?

CommunityCategory: Ψυχική υγείαεια σας. Ημουν εφτα μηνες μ ενα παιδι που μου εδειχνε με καθε τροπο οτι με θελει κι οτι μ αγαπαει.Αυτος ειναι ναυτικος και σ ενα μηνα θα φυγει ταξιδι.Προσφατα μου ζητησε να χωρισουμε γιατι θα φευγε και δεν μπορουσε ν αφησει πισω του κατι τοσο σοβαρο οπως ειπε.Ωστοσο εγω λιγο αργοτερα ανακαλυψα οτι εχει κανει σχεση με αλλη κοπελα που τον εχει απωθημενο κι εμενε στο εξωτερικο.αυτη ηρθε για λιγο εδω.Οταν το ειδα του ζητησα το λογο που συνεβη αυτο κι εκεινος ισχυριστηκε οτιαπλα περναει το χρονο του μεχρι μα φυγει,οτι μ αγαπαει,οτι θελει να γυρισει μετα το ταξιδι και να δει πως θα παει,αλλα δεν μ απαντουσε τι ενιωθε για την αλλη.Επισης σα χαρακτηρας ηταν ζηλιαρης,οξυθυμος και πολυ κτητικος.Πως να αντιμετωπισω την κατασταδη?
Anonymous asked 3 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 3 years ago

EKAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ