είμαι χωρισμένη με ένα γιο 12 ετών. χώρισα όταν ο γιος μου ήταν 3,5 χρονών. έμεινα για ένα χρόνο κοντά στην περιοχή που έμεναν οι γονείς μου και μετά μετακόμισα κοντά στον πρώην άντρα μου για να μεγαλώνουμε μαζί το παιδί και υποτίθεται να βοηθάει και οικονομικά. μένω τώρα 7,5 χρόνια κοντά του αλλά ούτε με έχει βοηθήσει ποτέ το μόνο ότι κρατάει τις μισές μέρες της εβδομάδας το παιδί. πέρυσι για να τα βγάλω οικονομικά πέρα δούλευα 2 δουλειές. δυστυχώς πριν ένα μήνα πέθανε η μανούλα μου και σκέφτομαι να πάω να ζήσω με το παιδί στο πατρικό μου με την ευκαιρία ότι θα πάει 1η γυμνασίου. το είπα στο γιο μου και  αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα γιατί δε θέλει να μετακομίσουμε λέει θα χάσει τις παρέες του δε θα βλέπει τόσο συχνά το μπαμπά του έκλαιγε συνέχεια δεν ξέρω τι να κάνω.

CommunityCategory: Οικογενειακά Θέματαείμαι χωρισμένη με ένα γιο 12 ετών. χώρισα όταν ο γιος μου ήταν 3,5 χρονών. έμεινα για ένα χρόνο κοντά στην περιοχή που έμεναν οι γονείς μου και μετά μετακόμισα κοντά στον πρώην άντρα μου για να μεγαλώνουμε μαζί το παιδί και υποτίθεται να βοηθάει και οικονομικά. μένω τώρα 7,5 χρόνια κοντά του αλλά ούτε με έχει βοηθήσει ποτέ το μόνο ότι κρατάει τις μισές μέρες της εβδομάδας το παιδί. πέρυσι για να τα βγάλω οικονομικά πέρα δούλευα 2 δουλειές. δυστυχώς πριν ένα μήνα πέθανε η μανούλα μου και σκέφτομαι να πάω να ζήσω με το παιδί στο πατρικό μου με την ευκαιρία ότι θα πάει 1η γυμνασίου. το είπα στο γιο μου και  αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα γιατί δε θέλει να μετακομίσουμε λέει θα χάσει τις παρέες του δε θα βλέπει τόσο συχνά το μπαμπά του έκλαιγε συνέχεια δεν ξέρω τι να κάνω.
Anonymous asked 4 years ago

..

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 4 years ago

lic
Μαρία Φάρου
⋅ Staff ⋅ 4 days ago
KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ