Είμαι σχιζοφρενής, παρανοϊκός τα φαντάζομαι, συμβαίνουν ? Να το πώ με όσο λιγώτερα λόγια μπορώ. Από μικρός ήμουν καλός σε ότι καταποιανόμουνα. Σα μαθητής, σα φοιτητής, σαν επαγγελματίας. Και κατάληξα να ζώ με ελεημοσύνη για τα τσιγάρα μου. Και σε θέματα υγείας πιάστηκα ηλίθιος, δεν έχω δόντια στο στόμα μου, επειδή εμπιστεύτηκα τους οδοντίατρους, το δεξί μου γόνατο είναι διπλό σε διάμετρο από το αριστερό και δεε μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αντίχειρα στ δεξί μου χέρι επειδή εμπιστεύτηκα τους ορθοπεδικούς. Σε θέματα σχέσεων σκ…ά, ένας γάμος με κεράτωμα που το έμαθα από άτομο της οικογένειά της – ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά – και κάποιες σχέσεις – ναυάγια. Φιλίες ? Είχα κάποτε δύο κολλητούς, που με ξέχασαν μόλις τους εξυπηρέτησα στην άνοδο στην καριέρα τους. ΟΚ, μέχρι εδώ περιγράφω μια συνολική αποτυχία και έναν άνθρωπο που ίσως αναρωτιώταν πότε θα πεθάνει.. Αλλά έγινε κάτι που τι να πώ. Από κάποια συγκυρία έκανα ένα τεστ νοημοσύνης μέσω διαδικτύου. Και, μου έβγαλε 136. Γέλασα στην αρχή, είπα \"μπας και …\" μετά. Αυτό, πριν ένα χρόνο και κάτι. Μέχρι σήμερα έχω κάνει πάνω από 50 σε Ελληνικές και διεθνείς σελίδες. Η χαμηλότερη βαθμολογία που είχα ήταν 131, σήμερα 2 φορές σε ελληνικές σελίδες. Κάποια φορά, επειδή είχα αμφιβολίες, \"κατέβασα\" ένα μπουκάλι ούζο (700 ml) πριν to test και η βαθμολογία ήταν 138 – πρόλαβα και το σημείωσα πριν κοιμηθώ για 14 ώρες. Και αναρωτιέμαι: είναι πλασματικά τα αποτελέσματα, είναι σωστά και είμαι παρανοϊκός εγώ και τα έχω καταντήσει έτσι, τι στο διάολο? Να πω και ότι είμαι 58 χρόνων.

CommunityCategory: Πνευματική ΥγείαΕίμαι σχιζοφρενής, παρανοϊκός τα φαντάζομαι, συμβαίνουν ? Να το πώ με όσο λιγώτερα λόγια μπορώ. Από μικρός ήμουν καλός σε ότι καταποιανόμουνα. Σα μαθητής, σα φοιτητής, σαν επαγγελματίας. Και κατάληξα να ζώ με ελεημοσύνη για τα τσιγάρα μου. Και σε θέματα υγείας πιάστηκα ηλίθιος, δεν έχω δόντια στο στόμα μου, επειδή εμπιστεύτηκα τους οδοντίατρους, το δεξί μου γόνατο είναι διπλό σε διάμετρο από το αριστερό και δεε μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αντίχειρα στ δεξί μου χέρι επειδή εμπιστεύτηκα τους ορθοπεδικούς. Σε θέματα σχέσεων σκ…ά, ένας γάμος με κεράτωμα που το έμαθα από άτομο της οικογένειά της – ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά – και κάποιες σχέσεις – ναυάγια. Φιλίες ? Είχα κάποτε δύο κολλητούς, που με ξέχασαν μόλις τους εξυπηρέτησα στην άνοδο στην καριέρα τους. ΟΚ, μέχρι εδώ περιγράφω μια συνολική αποτυχία και έναν άνθρωπο που ίσως αναρωτιώταν πότε θα πεθάνει.. Αλλά έγινε κάτι που τι να πώ. Από κάποια συγκυρία έκανα ένα τεστ νοημοσύνης μέσω διαδικτύου. Και, μου έβγαλε 136. Γέλασα στην αρχή, είπα \"μπας και …\" μετά. Αυτό, πριν ένα χρόνο και κάτι. Μέχρι σήμερα έχω κάνει πάνω από 50 σε Ελληνικές και διεθνείς σελίδες. Η χαμηλότερη βαθμολογία που είχα ήταν 131, σήμερα 2 φορές σε ελληνικές σελίδες. Κάποια φορά, επειδή είχα αμφιβολίες, \"κατέβασα\" ένα μπουκάλι ούζο (700 ml) πριν to test και η βαθμολογία ήταν 138 – πρόλαβα και το σημείωσα πριν κοιμηθώ για 14 ώρες. Και αναρωτιέμαι: είναι πλασματικά τα αποτελέσματα, είναι σωστά και είμαι παρανοϊκός εγώ και τα έχω καταντήσει έτσι, τι στο διάολο? Να πω και ότι είμαι 58 χρόνων.
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.