Δε μπορώ να ηρεμήσω. Είμαι συνεχώς αγχωμένη, σκέφτομαι συνέχεια και το μυαλό μου δημιουργεί σενάρια 24 ώρες το 24ωρο. Φοβάμαι μη χάσω ένα συγγενικό άτομο που αγαπώ, φοβάμαι μήπως δεν είναι καλά, ανησυχώ συνεχώς, νιώθω ότι δε με αγαπάει… Έχω κάθε μέρα άγχος μήπως γίνει κάτι κακό, το νιώθω σαν προαίσθημα…. Και το παράξενο είναι πως κάθε φορά που έχω ένα προαίσθημα, βγαίνει. Νιώθω πως θα τρελαθώ, πως δε θα ηρεμήσω ποτέ και πως δε θα είμαι χαρούμενη ποτέ στη ζωή μου. Δε ξέρω τι να κάνω…..

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΔε μπορώ να ηρεμήσω. Είμαι συνεχώς αγχωμένη, σκέφτομαι συνέχεια και το μυαλό μου δημιουργεί σενάρια 24 ώρες το 24ωρο. Φοβάμαι μη χάσω ένα συγγενικό άτομο που αγαπώ, φοβάμαι μήπως δεν είναι καλά, ανησυχώ συνεχώς, νιώθω ότι δε με αγαπάει… Έχω κάθε μέρα άγχος μήπως γίνει κάτι κακό, το νιώθω σαν προαίσθημα…. Και το παράξενο είναι πως κάθε φορά που έχω ένα προαίσθημα, βγαίνει. Νιώθω πως θα τρελαθώ, πως δε θα ηρεμήσω ποτέ και πως δε θα είμαι χαρούμενη ποτέ στη ζωή μου. Δε ξέρω τι να κάνω…..
Anonymous asked 2 years ago
1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.